El-chok mod for tidlig sædafgang

Sæt strøm til fødderne

1 af 1
 

Mænd er ofte klar til at gå rigtigt, rigtig langt for at nå deres mål og overkomme tunge seksuelle problemer. Fx lad mange mænd sig operere af penislægen Jørn Egne for at få en smule længere pik - med risiko for kronisk impotens.

Nu er der måske en så en ny behandling på vej til mænd, der kommer alt for hurtigt.

Umiddelbart lyder den alt andet end rar: Man sætter strøm til fødderne.

Tyrkiske forskere har forsøgt sig med 30 mandlige forsøgsdyr (der forlyder ikke noget om, hvorvidt det drejer sig om politiske fanger, der har fået i pause i waterboarding), som alle lider af præmatur ejakulation. Hvilket i medicinske kredse er alt under et par minutter.

Det er en område ved anklen, der stimuleres med strøm, som dog ikke føles smertefuld, men derimod kildende - hvilket også for nogle er en slags tortur.

Angiveligt oplevede en stor del af mændene at holde længere, fordi strømmen stimulerer og dermed delvis bedøver lforskellige nervebaner i kroppen, herunder ikke mindst bækkenbundsmusklerne, som er meget aktive, når man pumper sin orgasme ud.

Det er endnu for tidligt at råde læserne til at koble sig på el-nettet på denne facon. Men visse danskere eksperimenterer med forskellige former for mild el-tortur med elektro legetøj. Her er det dog typisk kønsorganerne, der får et chok. Så måske man kan øve sig med det gear.