Ekstrem masturbation koster årligt 100 tyskere livet

Når hyggelig onani går for vidt: Ost og regnfakker med døden til følge

1 af 1
 

Folk prøver mange grænser af i jagten på den perfekte udløsning. Nogle går så ekstremt til værks, at de faktisk dør af det.

Hvor mange der er tale om, vides ikke med sikkerhed. For oftest forsøger familien at dække over de faktiske omstændigheder ved dødsfaldet. I Tyskland gætter eksperter dog på, at der dør 100 om året på den måde – og ingen kender tallene herhjemme.

Ifølge BT anslår en erfaren tysk retsmediciner, at der hvert år dør omkring 100 tyskere på grund af det, der i fagsproget kaldes for ”autoerotisk død”. Altså som følge af ekstrem masturbation med dødelig udgang. Her er de hyppigste dødsårsager kvælning og hjertestop – sidstnævnte oftest forårsaget af elektriske stød.

Alligevel har politiet kun undersøgt 40 såkaldte autoerotiske ulykker i årene fra 1983 til 2003. For oftest fjerner familien sporene efter årsagen til dødsfaldet af frygt for skammen og for at undgå at deres afdøde familiemedlem bliver hængt ud i medierne som følge af sin ekstreme gerning.

Nogle af tilfældene er virkelig ekstreme, som f.eks. en mand der først havde dækket sin krop med skiveskåret ost og derefter taget strømpebukser, regnjakke og dykkerdragt på. Til sidst satte han sig op på en varm radiator og tog en plasticpose over hovedet. Derfra må noget være gået galt.

Mænd er mest udsatte
Ifølge de tyske statistikker, er det oftere mænd end kvinder, der dør på grund af ekstrem masturbation. Det må vi lade stå til troende, for umiddelbart er det ikke muligt at finde nogle tal på, hvor mange danskere der dør af autoerotiske årsager. I hvert fald er den slags tal ikke direkte offentlig tilgængelige. Så herhjemme synes emnet åbenbart endnu mere tabubelagt end syd for grænsen.

Et andet gennemgående tema for de ulykkelige dødsfald synes at handle om en ekstrem udlevelse af en eller anden form for fetich. Oftest indgår der nemlig stramtsiddende tøj, elektricitet og lignende.

Det er også elementer, der indgår i mange pornofilm, som f.eks denne sag. Det er en væsentlig mindre risikabel måde at lade sig gejle op til en god spiller på.