Eksperten anbefaler: Vibrator giver tre slags orgasmer

Patchy Paul er en seksuel tre-i-ener

1 af 1
 

Sexlegetøjsekspert JoanB anbefaler den tyske tre-i-en Fun-vibrator Patchy Paul, der blandet andet kan benyttes til effektiv G-punkt stimulation og til at fremkalde klitoris-orgasmer.

- For blot et par måneder siden var jeg atter på besøg hos tyske Fun Factory i Bremen, der er en af de eneste europæiske sexlegetøjsproducenter, der ikke har valgt at flytte deres produktion ud til Kina.

- Besøget handlede mest om, at jeg helt generelt er ret så vild med netop denne producents produkter – og så er det jo altid god at holde sig uptodate med, hvad der sker af nyt og spændende i branchen.

 Når det så er sagt, så går min anbefaling her på en lidt ”ældre” Fun Factory vibrator til kvinder – nemlig ormen eller larven, Mr. Patchy Paul. Et ret typisk Fun-produkt, der kombinerer det søde og nuttede med at være super effektiv i brug. Nøjagtig som de fleste af os kvinder kan lide det, siger JoanB, der i en ny anmeldelse af en opdateret version af Patchy Paul blandt andet fortæller:

'Jeg elsker simpelthen Patchy Pauls vibrationer. De er så dejligt kraftige - og så har man en masse forskellige vibrationsmønstre at vælge imellem. Samtidig kan man også benytte denne kombinerede dildovibrator og G-punktvibrator som klitorisvibrator - endnu et plus.

Da motoren går sådan cirka halvt ud i skaftet, så kan vibrationerne i det helt store stil også mærkes ude i hovedet på Paul – der også gør ham velegnet til stimulering af klitoris.'

Læs her hele anmeldelsen af de frække, tyske vibrator-orm her

Effektiv tre-i-en orm med øjne
- Det er altid en afvejning, om man fx bør investere i en decideret klitoris-vibrator, der så ikke kan benyttes til indvendig stimulation. Eller man eksempelvis bør bruge sine penge på en god og effektiv dildo-vibrator, der netop er designet til at stimulere indvendig i vagina, men som også kan benyttes til at vibratorstimulere klitoris med.

- Grunden til, at jeg anbefaler Patchy Paul, er netop om, at den tyske orm er et rigtig godt tre-i-et-produkt, som udover stimulation af vagina og klitoris også er velegnet til at stimulere G-punktet med – på grund af Pauls let bøjede snude/hoved, der er rigtig god til at finde frem til G-punktet med.

- At jeg kalder ham for en orm, eller måske larve, er fordi vibratordyret rent faktisk er udstyret med to små øjne ude i enden af produktet. Når man ser rigtig godt efter. Lige som dildo-vibratorens riller er meget sådan larveagtige. Dog ikke på den slimede og væmmelige, men derimod søde og nuttede facon – nøjagtig som Fun Factory altid har været gode til med deres sexlegetøj til kvinder, siger sexlegetøjseksperten og sexbloggeren fra www.joanb.dk.

Læs her hele anmeldelsen af de frække, tyske vibrator-orm her