Dyrk sex på stranden

Rundt om på de danske strande dyrkes der sommerhed sex og onaneres. Vær med på en fræk kigger eller deltag selv i hotte sexudskejelser under åben himmel

1 af 1
 

Den danske sommer og ferien er over os. Derfor er det altså også lige nu, at der for alvor bliver kneppet igennem ved skov og strand. Bogstaveligt talt. Og da vi er så heldige at leve her i frisindede Danmark, så er det rent faktisk lovligt at dyrke sex i det fri. Så længe det altså ikke generer andre.

Om du er single eller har en partner, så er stranden, især midt på sommeren, det optimale sted at henlægge den næste udflugt til. Særligt hvis du/I er til at kombinere solbadningen med et eller flere erotiske eventyr, når man nu alligevel er der.

 

Som da den super sexede rreality-babe Nicole Brøggler onanerede og brugte sexlegetøj på sig selv på nøgenstranden.

En heftig omgang visuel inspiration, som nok burde kunne få dig ud af døren for at opleve nogen lignende frækt på en strand i nærheden af dig.

Og nej, det er ikke kun på nøgenstranden, du i de her dage kan være så heldig at rende på en pige eller et par, der ikke har det fjerneste imod, at du på afstand er med på en ophidsende kigger.

For jo mere ”forbudt”, optrinnet er, jo mere tænder det som regel også. Det gælder både for dem, der seksuelt slår sig løs i sandet – samt for den eller de, der agerer den nysgerrige sandflue på klitvæggen.

Du er ALDRIG alene
Hvis du/I tager i skoven eller til stranden for at dyrke sex i håbet om at blive opdaget midt i akten, så er chancerne i det fantastisk gode sommervejr store. Så er det bare sagt. Og finder man som voyeur (lurer) ud af, at man faktisk rigtig gerne må være med på en fræk kigger, så kan en eller to meget hurtigt blive til måske 5, 10 eller 15. Som når hvepse i sommervarmen tiltrækkes af et vådt og snasket stykke wienerbrød – uden dog at drage en alt for direkte parallel.

Ser man som ung pige endda ud som og agerer midt der på stranden som sexatleten Misse, så skal tilskuerne nok også hurtigt komme til. Hvilket den kernedanske strandscene Onani med tilskuere er et super ophidsende og eksemplarisk sommer-eksempel på.