Dyrk sex på motorvejen! Ny russisk trend?

Om det er en ny trend, håber vi ikke. Forleden snuppede en tilfældig forbipasserende nemlig en video af en russisk gut, som havde sex med kæresten (regner vi med) på forsædet af bilen, mens de kørte på motorvejen! Og så siger de, at mænd ikke kan multitaske!

1 af 1

Annonce:

 

 

Vi hører tit, de morer sig over os. Enten fordi vi altid stopper, med det vi laver, når de snakker til os, eller bare fordi vi har glemt et eller andet. De mobber os med, at vi ikke kan multitaske – kvinderne i vores liv.

Men næste gang de begynder på det, har du et bevis i baghånden, der for alvor rammer en pæl igennem, at vi mænd ikke kan multitaske. Så håber vi bare, at de ikke beder dig bevise det på samme måde.


Dyrkede sex på motorvejen, mens de kørte

For beviset er mildest talt livsfarligt. Ikke bare for dig, men også for de andre trafikanter. Både engelske Mirror og Daily Mail har nemlig bragt denne video af en russer, som havde sex med kæresten på forsædet af bilen, mens de kørte på motorvejen uden for Moskva. Se selv med her:

At manden så kørte i en Hyundai SUV, gør sådan set kun historien lidt bedre. De sælges nemlig under sloganet ”New thinking, new possibilities”. Men måske var det ikke lige, hvad Hyundais marketingfolk havde i tankerne, da de kom op med det slogan.


Livsfarlig elskovsakrobatik

Selv om den kørende sexforlystelse kun skød en fart på 70 km/t og derfor trak lidt kø i indersporet, behøver vi næppe forklare det livsfarlige i forehavendet. Hvorom altid var, så var der næppe nogen af de to, der tænkte meget over det, mens de hyggede sig. De synes at være alt for fokuseret på alt andet end trafikken.

Knapt så farligt ville det være, at gøre det samme på de danske indfaldsveje i myldretiden. Her er køerne oftest så længe, at man holder helt stille op til flere minutter i træk – og hvem behøver mere tid end det til en quickie.

Mere sikkert er det dog under alle omstændigheder nok, at snuppe en gang fræk bilvask på Eromaxxx. Her kører bilen ganske vist ingen steder imens, men modellen er en rap, lille sag.
 

Seneste 6-nyt

Hent flere