Dyrk sex i det fri – det er IKKE ulovligt

42-årige Lasse fortæller, hvorfor han elsker sex i det fri

1 af 1

Annonce:

 

For mange er det en pirrende og grænsesøgende oplevelse at dyrke sex i det fri – og skal det være ekstra lækkert, så skal du nok gøre det meget snart, hvor vejret i Danmark nu er til det.

Ifølge lovgivningen er sex i det fri, i skoven, på stranden osv., ikke ulovligt. Så længe jeres udfoldelser ikke forulemper andre. 42-årige Lasse, der er dogging-entusiast, fortæller her om sit sexliv i det fri.

Sex i det fri og såkaldt dogging, som ofte også foregår i det fri, er ikke helt det samme.

Dogging handler om at opsøge helt specifikke rastepladser, strandstrækninger, særlige steder i skoven og offentlige toiletter, hvor der ofte finder uforpligtende sex blandt vildt fremmede sted.

Her kan man så enten vælge at kigge på eller måske selv deltage i de seksuelle aktiviteter, hvis man bliver indbudt.

Sex i det fri, uden at det nødvendigvis behøves at være dogging, kan fx dyrkes af kæresteparret. Der sammen tager en tur i skoven for lidt mere end at plukke svampe og skyde billeder af skovens dyr – og som samtidig ikke ønsker at deres sexudskejelser under åben himmel skal overværes af andre. Men derfor kan der jo godt gemme sig en mand eller to i det nærliggende buskads.

Lasse dyrker dogging
42-årige Lasse tager med garanti ikke hustruen med i skoven for at dyrke sex.

Til gengæld benytter han næsten hver en lejlighed, når sommervejret er til det, til at opsøge nogle af de mere kendte dogging-steder i lokalområdet – som for Lasses vedkommende er Midt- og Nordsjælland.

-Jeg tager på dogging-tur sent på aftenen og i weekender, og får jeg ikke bid det første eller det andet sted, jeg lægger vejen forbi, så lader det som regel sig gøre det tredje eller fjerde sted. Jeg har dog været ude for at køre forgæves, men sådan er det med dogging. Det er altid lidt af et lotteri, smiler Lasse, som ikke dyrker sex med andre mænd.

Er der til gengæld en eller flere kvinder tilstede i skovtykningen bag rastepladsen, så byder han sig meget gerne til. Samtidig er Lasse en af de fyre, der til lejligheden altid har kondomer og glidecreme på sig. Der helt automatisk sender et positivt signal om gensidig omtanke. Så ofte bliver han inviteret med i legene.

Som i swingerklubben - bare gratis
Den form for sex, der her om sommeren dyrkes rundt om i det fri i Danmark, er meget af det samme sex, der året rundt dyrkes i landets sex- og swingerklubber.

Med den væsentlige tilføjelse er, at dogging foregår på offentlige steder, hvor der ofte er risiko for at blive opdaget af fremmede midt i akten. Alle os, der dyrker dogging, tænder ret meget på det. Samtidig er det gratis og uforpligtende, som da også tæller og tænder, slutter Lasse.

Lasse opfordrer alle, der påtænker at dyrke dogging, til at tage hensyn til både hinanden og omgivelserne. Brugte kondomer skal ikke havne i den nærmeste busk, men derimod i den nærmeste skraldespand.

Sex i det fri i det offentlige rum er IKKE forbudt i Danmark, men det må heller ikke, som anført i lovgivningen, foregå på alfarvej. Så husk at finde et sted, hvor du/I ikke generer eller forulemper andre – og stop med at dyrke sex, hvis nogen alligevel skulle komme forbi på skovstien.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere