Durex er meget mere end beskyttende gummi

De fleste af os kender Durex, men er nok ikke klar over, at den mere end 100 år gamle, engelske kondom-producent også står bag en lang række glidecremer, orgasme-geler og sexlegetøj til både kvinder og mænd

1 af 1
 

For de fleste er Durex lig med kvalitets gummi – altså gode og ekstra beskyttende kondomer, der altid er værd at have på sig. Det er jo aldrig helt til at vide, når chancen for et knald næste gang byder sig.

Klitoris vibrator fra Durex
Kun de færreste ved dog, at den verdensberømte kondom-producent rent faktisk også lægger navn og godt rygte til forskellige typer af sexlegetøj. Så som kvalitets-klitoris-vibratoren Durex Play Discover.

Her fundet hos webshoppen med sexlegetøj, danske Sinful.dk, der fører en bred vifte af forskellige, erotiske Durex produkter. Hvor netop denne ergonomiske vibrator hører blandt de bedre stykker sexlegetøj på markedet til kvinder. 

På gummi-fronten, hvor Durex i snart rigtig mange år har haft en ledende position, finder man så at sige alle typer af kondomer. Noget for ethvert tænkeligt behov og størrelse af penis i den genre. Lige som manden, der har problemer med at komme lidt for hurtigt, bogstavelig talt kan lægge en dæmper på følsomheden i glans ved at benytte et stykke Durex gummi med en let bedøvende creme. 

I den anden ende af spektret - hos manden, der har problemet med at få rejsning og/eller komme hele vejen i mål, er der også rigtig god kondom-hjælp at hente hos Durex.

Via fx brugen af produktet Durex Intense Kondomer, som er tilført den ekstra pirrende Desirex gel, der øger følsomheden i penishovedet og giver manden ekstra intense orgasmer.

103 år med kondomer
Med tanke på, at Durex her i 2018 har intet mindre end 103 år på markedet som registreret varemærke, er det nok heller ikke så underligt, at det verdenskendte brand vækker genklang hos lang de fleste af os.

Men vidste du fx, at det engelsk baserede firma tilbage i 2010, under sommer OL i London, sponsorerede intet mindre end 150.000 gratis kondomer til de mere end 10.000 deltagende atleter fra hele verden?

Lidt af en udskrivning, ingen tvivl om det, men også en gestus, der med garanti har betalt sig mange gange hjem igen.

Til gengæld produceres der i dag ikke flere Durex-kondomer i moderlandet England. Som med så mange andre produkter, herunder langt det meste af det sexlegetøj, du i dag kan købe, så foregår hele produktionen af Durex-produkter i dag ude i Kina.