Dufter hun ekstra lækkert i aften, er det måske ikke parfume hun har brugt!

Hun kan nemlig meget vel have brugt vaginal-væsker eller købt en særlig elskovsdeo, der indeholder feromoner. Det er et signalstof, vi udskiller, når vi føler os seksuelt tiltrukket af en partner – og det udløser oftest samme reaktion hos modparten

1 af 1

Annonce:

 

 

De er snedige, er de. Kvinderne. Her gik du og troede, at hun bare var utrolig lækker i aften og så viser det sig, at hun har brugt simpel kemi til at narre dig til at tro det. Det er jo nærmest kemisk krigsførelse! Men hva’ pokker, vi siger jo ikke nej til en god tur i kanen, så …

Den hemmelige ingrediens er feromoner. Det er et signalstof, vi udskiller i forskellige situationer – og derfor findes der også flere forskellige feromontyper for hver af vores mest basale behov. Der er angstferomoner, fødevejsferomoner, mange andre slags feromoner og så er der sexferomoner.
 

Intimsafter på afveje lægger mænd ned på stribe

Det er sidstnævnte det handler om! De udskilles, når vi er seksuelt tiltrukket af en anden person og får modparten til at reagere. Som oftest ved at blive tiltrukket af den, der udskiller feromonerne.

Feromoner findes også i stor stil i de sekreter, vi udskiller fra kønsorganerne. Det gælder for eksempel kvinders vaginalsafter. Det har i århundreder været et hemmelig våben, som kvinder brugte, når de skulle virke mere tiltrækkende på deres udkårende – nå ja, og alle andre mænd.

Metoden var ganske enkelt. En finger ned i herlighederne og så duppe det på de steder på kroppen, hvor pulsen er kraftigst. Det vil sige på håndleddene og på halsen. Dertil kunne så tilsættes forskellige andre veldufte, uden at det gik ud over effekten.
 

Kvinde brugte vaginalsafter til at forføre sine dates

Metoden virker også i dag. Således har skribent og kunstner Allison Ramirez for nylig afprøvet metoden og fortalt om udfaldet til britiske The Mirror. Hun havde længe synes, det var lidt tyndt med hendes dates, så derfor satte hun sig for at undersøge virkningen af det gamle trick.

Først forsøgte hun, om hun kunne få produceret en decideret parfume med sine egne vaginalsafter. Amerika er jo mulighedernes land og personlige parfumer udvikles i stor stil. Desværre mente parfumeproducenterne ikke, at vaginalsafter var velegnede. De er simpelthen for ustabile og degenererer, så man ikke kan kontrollere langtidseffekten af den duft, parfumen udskiller.

I stedet udviklede de så en parfume, som Allison Ramirez kunne mikse med sine egne vaginalsafter på dagen. Med en vattampon på en pind kunne hun hente friske safter og duppe dem på hals og håndled og derefter kunne hun så tilføje parfumen.

Resultatet lod ikke vente på sig. De tre næste dates reagerede helt vidt på hende og selv ekspedienten på burgerbaren begyndte at give hende komplimenter helt umotiveret. Selv mener Allison Ramirez, at det var et tilfælde – eller også er hun bare chokeret over effekten af safterne fra hendes eget skød.
 

Køb det på nettet

Men hende derhjemme behøver ikke hente friske feromoner fra grotten, når hun skal gøre sig ekstra lækker. Hun kan købe en såkaldt feromon spray på nettet. Den indeholder kunstigt fremstillede sexferomoner og har efter sigende en kraftig effekt på mænd.

Hemmeligheden mellem dig og mig er, at den slags trick kan du også bruge. For feromon sprayen fås også til mænd, så du kan tage dig mere lækker ud i hendes øjne.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere