Du ved godt, hvor den her skal op - men tør du?

Et stigende antal mænd siger med stor fornøjelse ja tak til at modtage analt

« Forrige
1 af 3
Næste »
 

-- Over artiklen kan du se Aneros HELIX SYN Prostata Stimulator demonstreret --

Kvinder råder helt klart over noget, mænd ikke har. Såsom fx en vagina.

Til gengæld, udover naturligvis penis, så råder mænd over et specielt, seksuelt lystpunkt, mange kvinder med garanti også gerne ville være udstyret med. Nemlig prostata, der et lille stykke oppe i anus er placeret lige under mandens urinblære.

Et lystpunkt, kun flere og flere mænd i forbindelse med anal penetration opnår stor fornøjelse ved at få stimuleret. Derfor er der også udviklet flere og flere effektive stykker sexlegetøj til mænd, der er designet til at vibrator-stimulere det cirka to centimeter i diameter store område. Det består primært består af en masse små kirtler, der producerer det meste af sædvæsken.

Få hende til at hjælpe dig med stimulationen
I mange år, i hvert fald i det heteroseksuelle forhold, var det næsten udelukkende kvinden, der skulle lægge bagdel til at blive penetreret analt. En overgang var det endda sådan, at kvinden blev betragtet som snerpet og gammeldags, hvis ikke hun var med på at modtage analt.

I dag er det meget mere lige i den anale boldgade kønnene imellem. Og selv om en del mænd stadig har lidt svært ved at bede konen om hjælp til at blive ordnet analt, så går det helt klart i den rigtige retning.

Det viser det kraftigt stigende antal af anale stykker sexlegetøj til mænd, og heldigvis er rigtig mange kvinder helt med på legen, når ham derhjemme ønsker at lægge bagdel til et stykke sexlegetøj.

Begynd med en anal begynder boks
Danske Sinful.dk, der er Skandinaviens førende webshop med salg alle typer af sexlegetøj og erotisk tilbehør, har har skabt begynder-kittet Sinful Anal Begynder Boks med A-Z Guide. En boks, der indbyder til en forsigtig og skånsom måde at komme godt i gang med de anale lege på.

Lægger du som modtagende anal-debutant lidt for vildt og voldsomt fra land, så er der en stor risiko for, at det bliver både første og sidste gang, du lægger bagdel til denne type af lege - og det er livet sgu da bare lidt for kort og kedeligt til!