Drop sex – og få så endnu bedre sex

En ugens tvungen afholdenhed kan gøre underværker for ethvert sexliv

1 af 1
 

Hvis I rent fysisk afholder hinanden fra sex via brugen af kyskhedsbælte og/eller kyskheds-sexlegetøj, så bliver sex pludselig bare så meget mere interessant og spændende.

Selv om det er meget svært at finde på noget, sex ikke er godt for, så kan en smule tvungen afholdenhed faktisk også være ret så fantastisk for det fælles sexliv.

Et er nemlig, at man som par kan give den gas, når man har tid, lyst og overskud til det.

Noget helt andet er, hvis man render op og ned af hinanden og simpelthen bare ikke må.

Lidt i stil med den tid på måneden, hvor hun har sin menstruation – eller når hun skal på weekendkursus med arbejdet. For når man bare ikke har mulighed for et knald, så skal lysten nok hurtigt komme over en.

Om det er derfor, kun flere og flere par leger med kyskhedsbælter og kyskheds-sexlegetøj til både ham og hende, er svært at sige. Men netop det at kunne afholde sin partner, i forbindelse med en specifik sexleg, fra at kunne udfolde sig seksuelt, er noget af det mest pirrende og ophidsende, man overhovedet kan blive udsat for.

Det fortæller ikke mindst de mænd, der for en kortere eller længere periode får parkeret penis bag lås og slå – bogstavelig talt. For når hustruen har fat i den lange ende samt nøglen til at låse penisburet op med igen, så er det også hende, der 100 procent styrer og bestemmer slagets gang.

Hun leger, du lider
Forestil dig i den forbindelse følgende situation/seance derhjemme:

Kæresten har låst din penis inde, så den kan bruges til nul og niks. Din stakkels manddom har ikke engang mulighed for at rejse sig. Kæresten naturligvis kommenterer på i super nedgørende vendinger.

Du bliver så pænt placeret på en stol, så du kan hygge dig med at se hende lege med sig selv – eller endnu værre/bedre: En ”fremmed mand” bliver inviteret med op i sengen – og nu må han så tage over, hvor du bare ikke længere kan og evner. Og hvor han er kæmpe stor, så er du lille og slap og låst inde bag lås og slå.

Ja, gu gør det ondt, i både krop og sjæl, men er altså også en form for super fræk par leg, der fyrer godt og grundigt op under det fælles sexliv. Hvis man vel og mærke altså kan klare mosten, som man i høj grad bør overveje med sig selv og hinanden, inden en potent mand inviteres med hjem i dobbeltsengen til fruen.

Ovenstående stykker sexlegetøj til ham og hende er alle fundet hos danske Sinful.dk – Skandinaviens førende webshop med alle typer af sexlegetøj til ham, hende og parret.