Dominans: Spred hendes stænger med spredestænger

Vil hun ikke selv, så må du jo tvinge hende – med en spredestang, der er et rigtig godt supplement til legen med dominans

1 af 1
 

Sex skal naturligvis altid foregå på 100 procent frivillig basis – også når man leger med dominans og underkastelse. Når dette er sagt og pisket godt og grundigt fast i bevidstheden, så kredser rigtig meget sex om enten at dominere og/eller blive domineret.

De fleste kvinder vil rigtig gerne have en styrende og handlekraftig mand i sengen, mens mænd helt generelt elsker at føle sig oven på, når det først går løs. Blot det at holde hendes arme fast, når man dyrker sex sammen, handler om at vise hende styrke og mandighed.

Hos danske Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med salg af alle typer af sexlegetøj, der sælger man en lang række produkter til at kunne dominere sin partner seksuelt med.

Herunder et udvalg af såkaldt spredestænger, der bogstaveligt talt hindrer hende i at kunne samle sine ben i forbindelse med sex.

Produktet kan selvfølgelig også sprede mandens ben i sådan en grad, at partneren helt uhindret kan komme til hans kønsdele og anus – og resten behøver vi vel ikke at uddybe specielt meget mere. 

Gør præcis, som du lyster
'Tag total kontrol over din partners krop og nydelse med en spredestang. Spredestænger gør det muligt at fæstne og binde din partners ben eller arme i en spredt stilling, så du kan gøre præcis, hvad du vil med ham/hende,' skriver danske Sinful.dk om sit udvalg af spredestænger, hvor særligt en helt specielt stang skiller sig ekstra hardcore ud.

På denne spredestang kan man nemlig fastmontere en dildo – og man kan kun spændes fast til spredestangen, når dildoen først er oppe.

Så her er vi altså ude i en endnu mere kinky form for dominans, der igen kan bygges oven på med fx håndjern til hænderne, blindfold og ørepropper. Eller hvad man nu engang i ophidset fællesskab tænder på.

Men husk nu på det med fællesskabet – og ikke mindst de personlige grænser. For det hele er kun en leg. En leg for voksne, hvor det fra første til sidste sekund handler om at gå lige til grænsen, men naturligvis aldrig over. Og, for ikke at forglemme, så kan det lige så godt være ham som hende, der ender med at blive seksuelt domineret med en spredestang.