Domina har fod på din fetich

Mistress Dita går ret langt med sine fodfetichister

1 af 1
 

Hvad sker der egentlig i dominaens dunkle gemakker, når fodfetichisten iler ind ad døren og hengiver sig til sine lyster?

Julie Preston er som streng herskerinde kendt som Mistress Dita i Hull i det nordlige England, hvor hun i 10 år har arbejdet som domina.

- Fodfetichisme er virkelig stort, det er en af mine mest populære ydelser, fortæller hun i metro.co.uk.

- Nogle kunder elsker at kysse mine bare fødder eller eller med strømpebukser på, Nogle kan lide mine fødder svedige eller med træningssokker på. Andre kan lide at se man trampe på frugt eller kage, lyder det fra dominaen, der endnu har mødt kvinder, der har samme lyster.

Dita, der tager 120 pund i timen, får også bestillinger på, at hun ikke skal vaske sine fødder efter hun har været til kickboxing.

- Og nogle vil bare gerne give mig en fodmassage eller give mig neglelak på. Faktisk betaler nogen for at få lov at give mig en pedicure eller se mig få en, siger Mistress Dita, der nyder sit job, for hun skal stort set ikke gøre noget selv - hun kan bare læne sig tilbage.

- Der er klart værre ting, jeg kunne lave.

Og der er også nogle ting, hun ikke går med på som sexarbejder. Men hun går ret langt. En mand ville have, at hun skulle fodre ham med med hundelort:

- Og jeg har ikke engang hund, så jeg måtte samle en op hos naboen...