Doc Johnson har mere end 40 år i orgasmens tjeneste

Hos Doc J finder du det frække legetøj, hvor der ikke lægges fingre imellem

1 af 1

Annonce:

 

Hvis du er mand og lever alene – og ønsker at krydre din onani med et eller flere spændende stykker sexlegetøj, så er Doc Johnson et godt sted at indlede jagten. 

Specielt hvis du tænder på fx pocket pussy onanirør i lækker og super blød silikone.

Der er noget af det tætteste, du kommer på den ægte vare. Og det fylder ikke mere end mest nødvendigt.

Et af de mere populære og eftertragtede Doc Johnson onani produkter i denne kategori er Jesse Capelli Pocket Pussy.

En helt ned i mindste detalje silikone støbning af den canadiske pornoskuespillers intime dele. Der krydret med en fræk film af den forhenværende Penthouse Pet skulle være en helt unik onani oplevelse i sig selv. Måske du endda kan overtale kæresten til at give en hånd med i projekt Jesse Capelli – hvor intet voves, intet vindes. 

Doc Johnson for kvinder
Doc Johnson udvikler og producerer også sexlegetøjsprodukter til kvinder – og har blandt andet succes med deres realistiske dildoer. Hvor dildoen, ofte i størrelse stor, ekstra stor eller kæmpestor har fået udseende efter mandens stive pendant.

Og hvor flere af de velvoksne eksemplarer både kan benyttes vaginalt af hende og analt af begge køn. Da gummi-giganten – som denne John Holmes variant på mere end 30 centimeter i længden er formstøbt med en naturlig stopklods ude i enden af sexlegetøjet.

I orgasmens tjeneste
I mere end 40 år har Doc Johnson arbejdet i orgasmens tjeneste, og har gjort det godt.

Samtidig har producenten evnet at følge med tiden. Som Rabbit vibratoren, der stimulerer klitoris og G-punktet på samme tid, er et rigtig godt eksempel på.

Når Doc Johnson iVibe Rabbit Vibrator først er på rette plads oppe i vagina, kører det bare. Skaftet rammer G-punktet, mens ”kaninen” samtidig pirrer og stimulerer klitoris. Herpå læner hun sig bare tilbage i dynerne og nyder oplevelsen i fulde drag. Som for 19 ud af 20 kvinders vedkommende, ofte på nul komma fem, udløser en eller flere orgasmer.

Se også: Kvinde, lær dit sexlegetøj ordentlig at kende

Se også: Nakke, skuldre, ryg og klitoris  

Seneste 6-nyt

Hent flere