DIY dildo-maskine til konen

Er du gør det selv-mand – og nu tænker vi ikke på onani, i hvert fald ikke din onani. Nej, vi taler om en god, gammeldags gør det selv-mand. En med hænderne skruet rigtigt på og et værksted, der bugner af skruetrækkere, boremaskiner, save og svensknøgler. Ham der aldrig går ned på udstyr, når det handler om værktøj. Så læs med her, hvordan du kan forbedre konens dildo og gøre den til en sexmaskine.

1 af 1

Annonce:

 

 

Kig dig omkring i værkstedet, brændeskuret eller på pulterkammeret på loftet. Du har helt sikkert noget liggende, som kan bruges til at bygge en sexmaskine af. I videoen herunder kan du se, hvordan en drone er blevet til en dildo drone, og hvordan den virker. Efter videoen kan du få mere inspiration til, hvordan du bygger en sexmaskine af din kones gamle dildo, som bare ligger ubrugt hen.

Byg en dildo drone til konen, og hun vil svæve i den syvende himmel

Dildoen er et must
Har din kone ikke en dildo, så må du altså spendere penge på en. Dildoen er et must, og den skal du ikke selv begynde at lave af modellervoks, træ eller gips. En dildo skal være sikker for hende at bruge, uden at den giver hende efterfølgende gener. Det vil i så fald også få indvirkning på, hvornår du vil få foretræde igen – om nogensinde.

 

Kvinder elsker sexmaskiner
Som du måske så i videoen herover, er én af fordelene ved at have en sexmaskine, at hun kan bolle sig selv, uden at skulle bruge hænderne, som hun så kan tilfredsstille sig selv med andre steder på kroppen – eller bruge til at spise burger og drikke øl …

Nu tænker du måske, at du da også fungerer håndfrit, og du er også en sexmaskine – endda en levende én. Så hun kan da lige så godt udnytte dig. Men tro mig, duften af burger og øl ødelægger din koncentration. Endvidere kan du ikke holde så længe som en sexmaskine. Og endelig er der ikke noget så ophidsende som at se hende blive sønderbollet af en maskine – og så måske endda én du selv har konstrueret.

 

Dildo på motor
Det næste vigtige element til en sexmaskine er en motor. Uden motor kan den jo ikke køre. Det bedste er, hvis du har en motor, der kan få dildoen til at køre frem og tilbage – måske endda i flere hastigheder. Du kan også bruge en, der drejer rundt (f.eks. en skrue- eller boremaskine), men frem og tilbage er at foretrække. Det kan f.eks. være din gamle bajonetsav – bare uden klingen, selvfølgelig.

Måske har du har den liggende, du fik af svigermor sidste år til jul, selvom du allerede var ejer af en – endda en endnu bedre én. Hvad er så frækkere end at lave den om til en sexmaskine til hendes datter?

Fastgør en rundstok af træ, som er flækket på langs, til at montere på saven i stedet for klingen – om ikke andet så med gaffatape. I den anden ende fastgøres dildoen. Monter sexmaskinen til sengegavlen eller et andet egnet sted – hvis ikke du vil holde den selv, og så er der ellers bare tilbage for konen at sprede ben.

Har du ikke lige en overflødig bajonetsav, kan du bruge motoren fra gammelt legetøj – f.eks. biler, droner osv. – fra en gammel vinduesvisker eller lignende. Brug din kreativitet, det betaler sig godt.

F-Machine Pro II Sexmaskine. Foto:Sinful.dk
Manuel sexmaskine
Er du alligevel ikke så meget handyman, som du troede, kan du fæstne dildoen til en gammel stol. Så må fruen selv gøre arbejdet, og jeg lover dig, hun med garanti ikke kan sidde stille. Og selvom det ikke er en mekanisk sexmaskine, så er den stadig håndfri.

Skulle du finde ud at lave et DIY projekt som dronen i videoen, så hører vi gerne om det.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere