Disse nationaliteter pynter mest på penislængden

Mænd har altid pyntet på størrelsen af deres penis, men nu prøver en britisk undersøgelse at finde ud af, hvor meget mænd egentlig pynter på sandheden, ved både at spørge mænd og kvinder om penislængden.

1 af 1

Annonce:

 


Det er nok en uoverensstemmelse, der er lige så gammel som menneskeheden selv: Mænd siger, at deres penis er større, end den i virkeligheden er. Nu er der dog lavet en undersøgelse på tværs af en række lande, som en gang for alle prøver at finde ud af, hvor meget mænd egentlig pynter på længden på deres penis. Det skriver Mens Health.

Den engelske datingside SaucyDates.com har nemlig lavet en undersøgelse, hvor de har spurgt mændene, hvor lange deres penisser er, når de er erigerede, og har spurgt kvinderne, hvor lang en penis deres seneste sexpartner havde.
 

Australierne lyver mest

Undersøgelsen viste, at det er mændene down under, der lyver mest. De australske mænd rapporterede nemlig, at deres pikke i gennemsnit var 18 centimeter, mens kvinderne sagde, at deres seneste sexpartner i gennemsnit havde haft en pik på lidt over 14 centimeter. Det er næsten fire centimeters forskel!

Mændene i USA var lidt mere sandfærdige. Her sagde mændene, at deres penisser var 18,5 centimeter i gennemsnit, mens det ifølge kvinderne kun drejede sig om lige knap 17 centimeter.

Sandfærdige canadiere og undervurderende indere

De mest sandfærdige i undersøgelsen var tilsyneladende canadierne. Her var mændene og kvinderne nemlig ret enige om, hvor lange pikke deres nation egentlig havde. Mændene sagde 17,6 centimeter, mens kvinderne sagde 17,3 centimeter.

I Indien så man en helt modsat tendens af Australien og USA. Her undervurderede mændene nemlig, hvor store deres pikke var. Ellers også var det kvinderne, der syntes, at de var meget større, end de egentlig var. For i Indien går man nemlig op i, at andre ikke taber ansigt på grund af noget, man siger om dem.

Uanset årsagen havde mændene i gennemsnit målt deres pikke til at være 15,5 centimeter, mens kvinderne mente, at gennemsnitlængden var 16 centimeter.
 

Løgnagtige mænd eller upræcise kvinder

Nu er det selvfølgelig ikke til at sige, om det var mændene i undersøgelsen, der pyntede på sandheden, eller om det var kvinderne der på deres sikke, ikke var helt så præcise i deres vurderinger, som de måske kunne have været.

Det fremgår ikke af undersøgelsen, hvad danske mænd og kvinder kan rapportere fra deres aftner i sengen Men at vi godt kan være med her i Danmark fremgår helt klart af den her video, hvor du tydeligt kan se pornomodellen Don DKs store pik.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere