Disse dråber booster sexlivet

Der skal kun et par dråber olie på det helt rette sted til at gøre en positiv forskel for såvel det fælles sexliv som onanien

1 af 1
 

Sexlivet med sig selv (onani) og partneren er ikke nødvendigvis en konstant størrelse, der ikke kan eller bør ændres på. Er man ikke opmærksom, så ender man hurtigt op i gamle rutiner og de helt samme måder at gøre de frække ting på.

For det er nu engang nemmest med de tre faste stillinger sammen med kæresten – og når det kommer til at klare paragrafferne selv, så giver en tur med højrehånden kombineret med den frække fantasi om ekspeditricen fra den lokale bager altid pote.

Men forandring fryder – og åbner ikke mindst døre til helt nye former for sexoplevelser. Og i den boldgade får både singler og par øjnene op for glæden ved at krydre sexlivet og onanien med pirrende og lyststimulerende cremer og olier.

Hos Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med alle typer af sexlegetøj og erotiske produkter, fører man diverse former for sexstimulerende olier fra producenten Sensuva.

Seksuel sundhed og velvære
'Sensuva fokuserer på at hjælpe mænd og kvinder til et sundere og mere lidenskabeligt sexliv. Produkterne, der er fremstillet af urter, olier og ekstrakter, er en unik serie der fokuserer på seksuel velvære og sundhed,' fortæller Sinful.dk om brandets produkter, der fx kan benyttes i forbindelse med forspil.

Brugen af olier og ekstrakter sikrer ikke kun, at det nok så væsentlige forspil ikke fuldstændig springes over. Det hjælper også parret til at komme i den helt rette stemning, inden det for alvor går løs i sengen med de lidt mere akrobatiske krumspring.

Helt enkelt – for det ER nemlig helt enkelt . så fungerer det på den måde, at den klitoris-stimulerende olie (blot en dråbe eller to) ganske enkelt dryppes på klitoris. Hvorpå der går et par minutter eller tre, inden hun er mere følsom i området end måske nogensinde tidligere. 

En (intim)behandling, der holder helt op til 45 minutter – og som ikke kun garanterer, at hun er mere på end ellers. Olie-behandlingen og smøringen af klitoris øger i høj grad også hendes chance for nemmere og hurtigere at opnå orgasme.