Dildo samle-sættet til det kinky par

Vac-U-Lock er en kinky sexlegetøjs-serie bestående af forskellige størrelser amerikanske dildoer til både vaginalt og analt brug, der passer som sabel i skede til seriens strap-on-harness

« Forrige
1 af 2
Næste »
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

OVER ARTIKLEN VIDEO OM VAC O LOC DILDOER 

Ja, du ER en rigtig mand. Men derfor kan du sagtens fantasere om at blive taget analt – også selv om du ikke er til mænd. Men i stedet kan du måske overtale hende derhjemme til at benytte en dildo på dig.

Næste skridt i processen kan passende så være, at hun tager dig, som du er vant til at tage hende – hvorpå i begge får en helt unik og ekstra fræk oplevelse af, hvordan det seksuelt er at være i partnerens sko. Bortset fra, at kun de færreste af os har sko på i sengen.

Nå, men tilbage til, hvad det her nu engang handler om – nemlig amerikanske vac u lock, der her i Danmark føres af sexlegetøjsshoppen Sinful.dk, som skriver følgende om den ret så kinky serie af sexlegetøj: 

”Vac-U-Lock er en sexlegetøjsserie fra amerikanske Doc Johnson hvor alle produkterne passer sammen. Vac-U-Lock laver dildoer i alle størrelser som er meget realistiske og de kan alle påsættes den populære Vac-U-Lock harness.”

Er du kvinde, der er til kvinder, så er serien naturligvis også henvendt dig/jer – ja, rent faktisk, for det ikke er løgn, så har producenten lanceret denne pænt heftige dobbeltdildo. Der af udseende ser en smule bizar ud, men som må være pænt interessant at have med i sengen. For både den givende og den modtagende part.

Et meget specielt stykke sexlegetøj, der kan benyttes med en harness, men som lige så godt kan føres med hånden af ham eller hende, der ønsker at forkæle sin kvinde med en helt speciel form for dobbelt penetration af vagina og anus på samme gang.

”Begge dildoer i denne Double Penetrator har en realistisk udformning for ekstra stimulation, og så er de lavet i et lækkert materiale, der føles meget naturtro,” fortæller sexshoppen Sinful om dette særegne stykke sexlegetøj, der med garanti kan gøre lørdag aften og nat ekstra speciel.