Dette sikrer dig en tur i høet

Miljøbevidsthed er sexet

1 af 1
 

Det kan godt være, at videnskaben forleden kunne fortælle, at kvinder siger, at de værdsætter personlighedstræk som venlighed, humor og pålidelighed hos potentielle kærester, men at de virkeligheden går mere op i hans gode udseende - men ikke desto mindre er der visse ting, som en mand rent faktisk selv er herre over og som tiltrækker hunner.

Nye tal fra datingappen Zoosk viser, at det tilsyneladende er enormt tiltrækkende, hvis man er miljøbevidst og ikke sviner i naturen.

Hvilket jo er ganske interessant al den stund, at en hel del mænd har det med at tillægge sig udvendige pralevaner for at tiltrække kvinder: Du ved, den røde sportsvogn, det dyre ur, høj cigarføring og store overarme.

Interviews med mere 5000 brugere og analyse af mere end 120.000 profiler afslører, at singlerne leder efter en person, der er miljøbevidst.

78 procent angiver, at de søger en kæreste, der er miljøbevidst, mens hver tredje lægger virkelig stor vægt på det.

Især kvinder går op i, om du bekymrer dig om naturen og ikke mindst handler derefter. 65 procent af dem angiver, at det direkte sexet, hvis du gør det.

Som det fremgår herunder, at det simpelthen ret hot, hvis du samler skrald op, på stranden, på gaden, i skoven. Du kommer også langt med at genbruge - om det så er plastikposer eller kondomer, melder historien ikke noget om. Også en tur på det lokale økomarked er også frækt (mon ikke økoafdelingen i Netto er nok?!), ligesom det er pirrende, hvis du sparer på energien derhjemme:

 

Heldigvis er det at være kødfornægter kun sexet for 7,6 procent af de adspurgte.