Dette legetøj klarer grundig test: Ingen farlige kemikalier

Den revolutionerende Satysfier klarer tysk test

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

Sexlegetøj i et kontakt med kroppens mest følsomme og tyndhudede områder, så derfor kan det være en god ide at tænke over, hvad produktet er lavet af.

Selvom visse stykker sexlegetøj hørmer som Kommune Kemi i 70'erne, når man åbner pakken, kan det alligevel være ret svært at gennemskue som almindelig forbruger, hvad der er skidt og kanel på markedet.

Man kan gå efter Svanemærkede eller økologiske produkter, eller man kan læse den grundige test som tyske version af Tænk har lavet med 18 forskellige vibratorer, penisringe og dildoer.

Kun tre er helt fri for mistænksomme stoffer som hormonforstyrrende ftalater, nikkel og fenol så videre:

En af dem er den revolutionerende klitoris stimulator Satisfyer Pro 2 Next Generation. Den fungerer ved at stimulere klitten med skånsomme berøringsfrie trykbølger.

Til Ekstra Bladet har sexlegetøjstester JoanB fortalt, at for et stadig større segment af brugerne er det vigtigt, at vibratoren er ‘grøn’ og orgasme-gelen allergivenlig.

- Udbuddet af sunde og økologiske sexlegetøjsprodukter ville ikke være i klar stigning, hvis efterspørgslen ikke var der - og det er den helt klart, altså efterspørgslen på snart alle typer af såkaldt sundt sexlegetøj.

Mange af produkterne benyttes i sagens natur til indvortes brug – enten oralt, analt eller vaginalt, og derfor er det ifølge bloggeren helt naturligt, at vi også i den boldgade stiller større og større krav til de ting,

Joanb deltog i efteråret på den største europæiske sexlegetøjsmesse, EroFame i Tyskland, hvor hun på nært hold kunne konstatere, at producenterne lægger mere og mere vægt på netop økologi og bæredygtighed mv.