Dette gør jeres uartige lege endnu frækkere

De sexede rollespilslege bliver frækkere, når du og kæresten ifører jer de helt rette kostumer, der underbygger jeres roller i sengen

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

Fastelavn og Halloween er mest for børn, men voksne kan sagtens klæde sig ud - ikke for at skræmme hinanden, men for at pirre.

'Langt tilbage i tiden, opstod ideen bag frække kostumer til datidens maskebal i Sydeuropa, hvor voksne iklædte sig masker for at påtage sig en anden identitet. Med denne nye identitet aftalte folk affærer og der opstod hemmelige flirts på tværs af mange forskellige mennesker. I tidens løb har maskerne fået en mindre rolle at spille, mens kostumerne er blevet mere dominerende,” fortæller danske Sinful.dk om det mere historiske bag frække kostumer - og selv om snart mange århundreder er gået siden de første maskebal, så har masker og kostumer nøjagtig den samme indvirkning på os her i 2019.

Lad politikvinden lænke dig til sengen
Uanset hvor styrende man normalt er seksuelt, kan man også fornøjelse ud af at være den modtagende part.

Fx i forbindelse med, at hende derhjemme ifører sig den kinky politikvinde uniform, du netop har været så snedig at forære hende. For ikke kun gør politi kostumet hende mere fræk og sexet end nogensinde.

Udklædningen gør hende også tanden mere magtliderlig end ellers. Så inden du får set dig om, så er du blevet lænket til alle fire sengestopler…og resten kan du nok selv gætte dig til.

Når vi klæder os ud i forbindelse med fx karneval eller en temafest, så indtager vi helt automatisk også den rolle, uniformen eller kostumet nu engang dikterer. Som naturligvis også er meningen med at klæde sig ud.

Samtidig giver ens nye identitet en mulighed for at udleve frække ting og sager, man ellers ikke ville turde gøre – som i lige så høj grad er ideen med diverse former for udklædning i forbindelse med mere frække rollespil.

Er du som mand fx ikke meget for at lade hende derhjemme penetrere dig analt med en dildo eller en strap-on-dildo, så vil du med garanti være mere klar og på, hvis hun i situationen agerer og optræder som en meget bestemt og håndfast sygeplejerske. Hvordan skal hun da ellers kunne tjekke (til en blid anal-begyndelse) om du har feber eller ej?