Dette giver hende lyst til et blowjob

Ønsker du at gøre hende derhjemme ekstra glad og fornøjet i sengen? Pas, plej og skrab dig mellem benene, og øg som bonus hendes lyst til at give dig oralsex

1 af 1
 

I disse år er mænd til det barberede køn. Og er hun hun, så er det som regel bare endnu bedre og mere indbydende. Men det er ikke helt lige så udbredt, at manden intimbarberer sig.

Dermed ikke sagt, at kvinderne ikke ønsker, at vi mænd finder skraberen til intimbarbering frem – for det gør de uden tvivl. For nøjagtig som vi mænd ikke er specielt glade for at få hår i munden, når vi yder oralsex, så er pigerne det altså heller ikke i forbindelse med at give os oralsex.

Hvad der er godt for hende, kan blive fantastisk for dig
Hos Sinful.dk, Danmarks og Skandinaviens førende webshop med alle typer af sexlegetøj til ham, hende og parret, der fører man (også) et bredt udvalg at intimplejeprodukter til mænd.

Blandt meget andet den berømte og berygtede Klunke Voks, der nu slet ikke er så langt ude i skoven, som du måske lige tænker.

Voksen kan nemlig nemt blive din adgangsbillet til, at hun pludselig får meget større lyst til også at tage kuglerne i munden, når hun nu alligevel er godt i gang dernede.

I det hele taget bør du skrive dig følgende bag øret: Hvad der er godt og lækkert for hende, kan lynhurtigt blive ekstra fantastisk for dig. Det alene bør være årsag til, at du med lynets hast finder trimmeren og/eller intim-skraberen frem for at gøre noget seriøst ved langhårsfrisuren under bæltestedet.

Sidst men slet ikke mindst, så får både det trimmede og glatte look din penis til at syne større end ellers. Naturligvis bliver den ikke en millimeter længere, men det kommer 100 procent til at se sådan ud, og det er da absolut værd at tage med i ligningen.

Se også: Danske Elizabeth giver dig og dine klunker massage