Det vidste du ikke om at starte i swingerklub

Synes du, at det kunne være frækt at starte i en swingerklub, og gerne vil prøve det ud? Så lyt med og læs de gode råd, som ejeren af en af Skandinaviens mest populære swingerklubber kommer med her.

1 af 1

Annonce:

 

 

Swingerklub! Uh, det lyder da frækt og som en nem måde at få noget på den dumme. Men hvis du forventer, at du scorer og bliver inddraget i vilde orgier, lige fra du går ind af døren i swingerklubben, så får du det helt sikkert svært. Kan du derimod tage den med ro og finde dig til rette, så du falder ind i og finder glæden ved stemningen, vil du helt sikkert komme til at opleve nogle vilde ting og være sammen med nogle rigtig skønne kvinder.


Det er den vigtigste pointe, som Allan Zeuthen fra CitySwingers har, når det handler om at starte som mand i en swingerklub. Se de øvrige gode råd i videoen her og læs flere gode råd lige efter videoen.

Start med en introduktionstur

Som du lige hørte, kan det være mere svært end du regner med, at komme ind af døren til swingerklubben. Især som enlig fyr. For du skal ind og være nøgen sammen med en masse mennesker, du ikke kender. Så selv om du kommer lige ind til et frækt gangbang, er det ikke sikkert, at dit udstyr er klar til at gå i aktion. Det er for mentalt grænseoverskridende. Du skal lige vænne dig til miljøet og situationen først.

I de fleste swingerklubber kan du dog kigge stedet lidt ud først og få en introduktion til miljøet og reglerne på de intro-arrangementer, klubberne holder. Mange klubber har et eller flere af disse arrangementer hver måned og nogle har dem ligefrem på ugebasis.

Her får du en rundvisning i lokalerne, møder måske nogle af de andre medlemmer og får lidt at vide om, hvordan du skal gebærde dig som nyt medlem. Så ved du, hvad du går ind til, når du kommer som nyt medlem på den første klubaften.


Det kræver tålmodighed

Det kræver tålmodighed og mange besøg at blive en del af miljøet i en swingerklub. Ikke fordi der er tale om en lukket loge. Faktisk er det lige modsat. De fleste medlemmer er ret åbne og imødekommende. Det er mere dig selv, der skal lære at slappe af og være dig selv. Før du gør det, skal du ikke regne med, at du får noget på den dumme eller bliver inviteret med til nogle af de frækkere ting.

Det skal du heller ikke, selv om du har en krop som Brad Pitt og er udrustet med et monster af en anakonda. For mangler du selvværd, er det svært at score pigerne i klubben. For i sidste ende er det din personlighed, der tæller – ikke din krop eller din stilling.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere