Det er helt i orden med rutinesex

I behøver ikke nødvendigvis at forsøge at spice det op eller prøve nogle af tidens tendenser

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

Sexlivet synes at fylde en masse i de fleste parforhold. Sådan lyder det i hvert fald, hvis du svinger forbi en af de mange Sex og samlivsbrevkasser og de mange blogs og hjemmesider, der er centreret omkring dette emne.

10/90-reglen!

Men sandheden er, at sexlivet kun fylder 10 % i parforholdet, når det bare kører på skinner – og 90 % hvis der er kommet grus i maskineriet. Sådan lidt groft forenklet.

Så hvis du har en ven, hvor sexlivet fylder de 90 %, fordi det halter, og han spørger ind til dit sexliv – der kun fylder 10 % af jeres parforhold – kommer det helt automatisk til at lyde som både kedeligt og rutinepræget.

Og det kan vi jo ikke have! Rigtige mænd har god og vild sex hver gang. Bare tjek danskporn.dk, så skal du få syn for sagen.

Mærk efter efter – er du tilfreds?
Men inden du begynder at puste en seksuel krise op inde i din hjerne, så stop op, mærk efter og spørg dig selv, om du egentlig ikke er tilfreds nok.

Ja, det kan da godt være, at det lyder kedeligt og rutinepræget med fast sex på onsdage og lørdage – eller måske bare en enkelt gang om ugen.

Men hvis det virker for jer, og I begge får opfyldt jeres behov, er det vel også helt i orden. I kan sætte flueben ud for jeres sexliv og lade alle de andre om at spice deres sexliv op med Fifty Shades-lege, pegging og hvad ved jeg.

Giv jeres sexliv et serviceeftersyn
Alligevel kan det være en god ide en gang imellem at give jeres sexliv et serviceeftersyn. Bare lige høre hinanden om I er tilfredse med det I får, eller om der er noget, en af jer går og drømmer om.

Og er der så det, handler det om at være ærlig om sine lyster og stå ved dem. For det er den eneste måde, du kan få dem ført ud i livet med hende derhjemme – og går du eller hun og putter med det, kan det blive enden på en periode med ”10 % sex” og den direkte vej til ”90 % sex” – og så er I lige så vidt som alle de andre, som har ondt i deres sexliv.