Det bedste argument for et blowjob – ever!

Går hende derhjemme og er lidt trist eller deprimeret, så viser den seneste forskning, at det er noget, du nok skal være mand for at kunne kurere. For sæd indeholder ifølge en amerikansk forskningsrapport både lykkefremmende stoffer og hele tre antidepressiver! Kort sagt det perfekte alternativ til lykkepiller og anden psykiatrisk medicinering

1 af 1

Annonce:

 

 

Man kunne godt mistænke de herrer Gallup, Burch og Platek for, at de havde en lumsk bagtanke med deres efterhånden 3 år gamle forskningsrapport om mænds sæds positive indvirkning på kvinders humør. Men skal rapporten og den tilhørende undersøgelse stå til troende, er den altså god nok. Hun bliver lykkeligere af at give dig et blowjob! Basta!
 

Sæd er sprængfyldt med lykkefremmende stoffer og antidepressiver

Det hele startede med, at de tre faldt over en analyse af mænds sæd, der viste, at sæd indeholder en række lykkefremmende stoffer som kortisol og oxytocin. Samtidig indeholder det et tyreotropin-frigørende hormon (tyreotropin er et kendt antidepressiv), melatonin (søvnfremmende) og seotonin, der er det mest kendte og mest anvende antidepressiv i lykkepiller.

Det fik de tre forskere til at udtænke en spørgeskemaundersøgelse, som de fik 293 kvindelige studerende til at udfylde anonymt. Så hvis du sad og troede, at de havde foretaget kliniske test med blowjobs, må vi desværre skuffe dig. Den slags tør man ikke i USA.

Resultatet af spørgeskemaet var, at de kvinder der havde dyrket ubeskyttet sex eller givet blowjob, udviste færre depressive kendetegn i den depressionstest, som var en del af spørgeskemaet, når man sammenlignede med de kvinder, der dyrkede sex med kondom. Faktisk var den sidstnævnte gruppe lige anlagte for at få depressioner, som dem der slet ikke dyrkede sex!
 

Sving lykkekæppen og gør hende glad

Så drenge! Den er god nok. Hun bliver gladere og mere lykkelig af at sluge. For selv om det selvfølgelig også virker, at dyrke ubeskyttet sex af den normale vej, så er det nu en gang mere sikkert med et blowjob. Det andet kan der jo komme børn ud af og de kan jo som bekendt nemt føre til en masse bekymringer.
 

Seneste 6-nyt

Hent flere