Derfor skal I knalde andre steder end i sengen

Folk, som også dyrker sex i resten af hjemmet, har bedre sexliv

1 af 1
 

Vi er helt på det ene med, at for de fleste er der intet, der slår beskidt sex i sengens rene lagener. Men ny og ganske uvidenskabelig undersøgelse peger på, at par, som også dyrker sex andre steder end i soveværelset, har mere sex.

Ifølge nytomsex.dk har indretningssitet House Method af uklare årsager spurgt 1000 briter om deres sexvaner.

Det viser sig så, at par, som dyrker sex på alternative steder i hjemmet, er 10,5 procent mere tilfredse med parforholdet og 33 procent gladere for sexlivet - og så dyrker de sex langt oftere. 10,9 gange om måneden mod 5,8 gange månedligt blandt sengeknalderne.

Og det mest populære sted uden for soveværelset er sofaen i stuen og badeværelset. De mindst populære er loft, skabe og have.

Så ligger det lige for at hævde, at du blot skal trække trusserne af din kæreste i stuen, og så er sex- og samlivslykken gjort.

Men det kan jo også forholde sig således, at disse par netop er så glade for hinanden og deres fælles samliv i og uden for sengen, at de følgelig ikke kan lade være med at knalde rundt omkring.

Vi hælder mest til den sidste forklaring. Men du kan jo begynde med at lægge op til en omgang svedig køkkensex, når din kæreste næste gang laver boller i karry. Måske bliver I lykkeligere derved.

Eller også får du en grydeske i hovedet.

Køkkensex og kældersex: Læs om gode knaldesteder her