Derfor skal du komme 21 gange hver måned – mindst!

Nøglen til en sund prostata ligger rent ud sagt i dine egne hænder

1 af 1
 

Regelmæssige udløsninger reducerer risikoen for at udvikle prostata-kræft, viser nye videnskabelige undersøgelser fra Boston University. Så nu har du en god undskyldning for at tage en spiller. Så afsted med dig. Det er sundt!

Ja, egentlig behøver du ikke læse så meget mere, vel!?

Men du må hellere have lidt flere detaljer med, hvis nu hende derhjemme skulle begynde at spørge ind til, hvad du har gang i.

Du skal komme minimum 21 gange på en måned.

Undersøgelsen hos Boston University of Public Health har over de seneste 18 år nærstuderet, hvorvidt der er nogen sammenhæng mellem frekvensen af mænds ejakulation og prostata-kræft.

Havde de ventet at finde et argument, der kunne få lille Peter til at holde hænderne over dynen, må de være blevet meget skuffede over forskningsresultatet. For det viste med alt tydelighed, at jo oftere du spiller den af, jo mere reducerer du risikoen for at få prostatakræft.

Således viser undersøgelsen ifølge en artikel i amerikanske Men’s Health, at mænd mellem 20 og 29 år, der får mellem 21 og 29 udløsninger på en måned, har en 19 procent mindre risiko for at få prostatakræft, end mænd der kun kommer 4 til 7 gange hver måned.

Det bliver bedre med alderen
Men faktisk bliver risikoen for at udvikle prostata-kræft endnu mindre med alderen, hvis du bliver ved med at gokke den af mere end 21 gange hver måned. Således viste undersøgelsen, at mænd mellem 40 og 49 reducerede risikoen for prostatakræft med 22 procent, hvis de fortsat kom mellem 21 og 29 gange hver måned.

Samtidig viser undersøgelsen også, at det er lige meget hvordan du kommer. Du behøver – desværre – ikke dyrke sex, for at det virker. En spiller er lige så god en løsning. Skulle det begynde at knibe med motivationen er det godt, at der findes en side som danskporn.dk.

Hvorfor det er sådan? Ja, det har de kære forskere så indledt et nyt forskningsprojekt for at finde ud af.