Derfor skal alle kvinder have en Womanizer

Klitoris-vibratoren er ikke død, men har fået stor konkurrence fra de nye, berøringsfrie tryk- og lydbølge-stimulatorer

1 af 1
 

Du må aldrig, som i aldrig nogensinde, hverken lade dig skræmme eller føle mindre værd i forhold til kærestens arsenal af sexlegetøj. For hverken dildoen, vibratoren eller de nye former for klitoris-stimulatorer kan nogensinde hamle op med en lyslevende partner af kød og blod og passion i sengen.

Så næste gang, hun plager dig om at få lov at købe en Womanizer – og her kunne pilen meget vel komme til at pege på den populære variant Pro40, så burde du i det mindste overveje muligheden. Eller endnu bedre: Give hende stimulatoren i gave.

For har I først et orgasmesikkert produkt som Womanizer liggende i legetøjskassen, så vil det ikke kun fornøje hende, men højest sandsynlig også have en ekstra positiv indflydelse på jeres fælles sexliv. For kan I lægge ud med en orgasme til hende – som forspil, så vil hun efterfølgende også være så meget mere på. 

Berøringsfri stimulation
- Det er en god ide at benytte en god vandbaseret glidecreme, som påsmøres ydre og indre labia omkring klitoris området. Dette gør at kontakten med Womanizer PRO40 bliver intensiveret. Derefter placerer du mundstykket på din Womanizer omkring din klitoris, således at hullet i mundstykket sådan nærmes indhyller klitoris. Uden direkte at trykke/presse, fortæller den danske sexlegetøjsekspert JoanB.

Hun er stor fan af den nye klitorisstimulatorer. Ikke mindst på grund af den berøringsfrie stimulation, som, ifølge JoanB, gør stimulationen af området meget mere skånsom og lækker. 

Indædt fight om førertrøjen
Womanizer var de første på markedet med denne her nye type af stimulatorer til kvinder.

Men som bekendt går der sjældent ret lang tid, før andre opdager fidusen og kaster sig ind i kampen for at få en bid af kagen. En kage, der i takt med, at flere og flere kvinder får øjnene op for fordelene ved denne type af stimulator, kun bliver større og større.

I dag kæmper specielt producenterne Womanizer og Satisfyer en hård og intens kamp om at kunne iklæde sig førertrøjen.  En fight, der koster sved, blod og tårer – og hvor vi forbrugere i sidste ende er de eneste, der med sikkerhed trækker det længste strå.

For så længe, ingen sidder sikkert på tronen, vil der nemlig blive brugt en hulens masse tid, kræfter og penge på at udvikle kun endnu mere konkurrencedygtige produkter – aka endnu mere effektive trykluft-stimulatorer til glæde for både kvinderne og det fælles sexliv.

Se også: Pirrende lydbølger giver hende orgasme