Derfor er vi så vilde med bryster

Vi elsker dem! De der vidunderlige, dejlige, bløde buler, som hun er udstyret med. De hænger lige der på et meget iøjnefaldende sted og byder sig til

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

Bryster! Er der noget bedre? Ja, ok – en god røv er heller ikke af vejen. Men bryster! Det slår alt!

Og heldigvis har vi alle forskellige præferencer med hensyn til størrelser og form. Men alligevel kan et par ekstra store af slagsen altid få os til at dreje hovedet – om vi vil det eller ej.

Men hvad er det lige, vi falder for ved de der ”store patter”, som der var så meget ballade om, at landshold og tilskuere råbte. Dem, som vi spejder efter, hver gang vi ruller en pornoside som f.eks. debutpiger.dk igennem for gode film, og dem vil længes efter at pakke ud, når vi dater en ny kvinde.

En biologisk finurlighed
Mænds barmfacination synes at være hardcoded ind i os fra naturens side, simpelthen fordi de er et signal til os om, at den pågældende kvinde er kønsmoden, og derfor et godt bud på en mage. Samtidig synes videnskabelige undersøgelser også at bevise, at jo større bryster kvinder har, jo mere frugtbar synes mændene også, at hun er.

I dyreverdenen er kvinders bryster helt unikke. For i modsætning til andre pattedyrs (herligt navn) bryster, er kvinder de eneste, der har dem hele tiden. Hos alle andre pattedyr syner de hen og forsvinder næsten, når hun ikke ammer sin unge. Godt det ikke er sådan hos kvinderne. Her svulmer de endda endnu mere op, så længe hun ammer.

Altså er kvinders bryster fra naturens side en slags reklamesøjle for, hvor frugtbar den enkelte kvinde er. Og ved at have store bryster signalerer kvinden samtidig overskud. For bryster er som bekendt skabt af fedt, hvorfor brysterne indikerer, at denne her kvinde er i god stand, spiser nok og derfor har næring nok til et potentielt afkom.

Her kommer et sæt god gener
Samtidig er velformede og ens bryster også tegn på, at kvinden bærer rundt på et sæt gode gener. Og det er ikke bare en antagelse. Videnskabelige studier viser, at kvinder med symmetriske bryster giver mere mælk, får flere børn og har lavere risiko for brystkræft.

Så kvinder med gode, velformede og ens bryster ikke alene har et godt parti. De er også et godt parti.

Vi kan ikke gøre for, at vi er brystomaner
Så kære kvinder: Vi er kan simpelthen ikke gøre for det. Vores brystfacination er et resultat af evolutionen og lige så naturlig en del af vores natur som at trække vejret og synke.

Det er helt samme naturlige tiltrækning, der får sygeplejersken til at læne sig frem og se med, når sessionslægen lige tjekker din udrustning til sessionen.

Så næste gang vi overbeglor din barm, er det bare naturen, der har taget over – og vi ville egentlig ikke ønske, at det var anderledes.