Derfor er kvinderne utro

De kvindelige brugere på utroskabssitet Victoria Milan løfter sløret for deres grunde til at være utro

1 af 1
 

Der er to grunde til at læse denne artikel. Dels er det altid fascinerende at få indblik i kvinders bevæggrunde, i og uden for sengen, dels giver artiklen indirekte svar på, hvad du kan gøre for at imødekomem din kæreste mulige sidespring.

For det viser sig, at kvinderne i den survey, som utroskabssitet Victoria Milan har udarbejdet, elskler deres mænd. Alligevel vælger de at være utro.

Deltagerne blev stillet overfor en række svarmuligheder

De elsker deres partner. Alligevel vælger halvdelen af alle gifte kvinder på et tidspunkt i deres ægteskab at være utro.

Det viser sig at være emotionelle behov, der driver kvinderne til utroskab. Her er de fem top begrundelser fra undersøgelsen:

Ensomhed
Manglende følelse af opmærksomhed og nærvær i hverdagen er absolut topscorer på listen over grunde til at overveje en udenomsægteskabelig affære. (38%)

Så se mig dog
Næsten ligeså højt scorer savnet efter anerkendelse og beundring (33%)

Hævn
Den er god nok, hævn er på listen af grunde over, hvorfor kvinderne er utro. De opdager manden har en affære og ønsker simpelthen at hævne sig ved at gøre det samme. (16%)

Udlevelse af drømme og fantasier
Ønsket om at udleve seksuelle fantasier og ønsker som ægtefællen ikke vil eller man ikke tør fortælle om. (9%)

Mere sex
Overraskende nok er er det kun en meget lille del af begrundelsen for utroskaben, der kan findes i ønsket om mere sex.  Kun 2 % svarer, at det skyldes, at de får for lidt sex der hjemme.

I samme undersøgelse har kvinderne også svaret på om de elsker deres mænd. Og det gør de. 89 % svarer klart ja til spørgsmålet. 2 % er i tvivl. Kun 9 % ved, at de ikke gør.

Sigurd Vedal, Victoria Milans norske direktør, udtaler i en pressemeddelelse:

- Vi ved fra andre undersøgelser blandt vores brugere, at det langt fra er alle, der vælger faktisk at få en affære. Mange bruger netværket til at tale med andre om, hvordan de har det. Om ensomheden i ægteskabet, følelsen af at blive overset, om trivielle og pressede hverdage med børn og pligter, om savnet efter sommerfugle i maven. På Victoria Milan kan man møde ligesindede og få den opmærksomhed og følelse af nærvær, som man savner i hverdagen. Jeg tror, der er en af de væsentligste grunde til vores popularitet – især blandt kvinderne.

Victoria Milan-netværket tæller i dag godt seks millioner brugere i mere end 34 lande.