Denne vibrator-klemme rammer altid klit-plet

Vibrator-klemmen er nok det mest effektive og solgte stykke parlegetøj, der findes

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

Man kan få sexlegetøj til kvinder og sexlegetøj til mænd, og så kan man også få flere og flere produkter, der hører under kategorien parlegetøj.

For snart en del år siden kom et meget nyskabende parprodukt på markedet, nemlig vibrator-klemmen.

Den er designet til at stimulere kvinden indvendig i skeden, på G-punktet, samt på klitoris på samme tid. Samtidig er stadig er god plads til, at manden kan trænge sig vaginalt ind, hvorved også han får glæde af produktets vibrationer.

Fantastisk, vildt og helt ude i skoven af glæde, men alligevel var der en pænt stor torn i buketten af roser, der væltede ned over den nye type af parprodukt. For langt fra alle kvinder kunne nemlig få vibrator-klemmen til at sidde på sådan en måde, at den ramte plet både indvendig og udvendig på samme tid – og så ryger ret meget af fornøjelsen altså på den konto.

Men så kom producenten We-Vibe på banen med deres We-Vibe Sync, der med lynets hast blev kåret til toppen af poppen i genren.

Justerbar
”Det korte af det lange er, at We-Vibe Sync vibratoren helt simpelt er justerbar. Så man kan tilpasse produktet ens anatomi. Så klemmen både rammer plet udvendig og indvendig, mens den samtidig bliver siddende. Uden at man skal holde den på plads med hænderne….som jo er meget lidt håndfrit. Så et meget stort halleluja for den nok så væsentlige forbedring. Så nu har jeg og Manden ikke blot fået os en ny vibratorklemme – vi har nu endelig fået en, der fungerer, og som vi i fællesskab synes om at bruge.”

Sådan skriver Danmarks førende sexlegetøjsekspert, JoanB, på sin blog om Sync-klemmen. Som altså kan justeres efter, hvordan man som kvinde nu engang er indrettet i de nedre regioner.

Om det populære stykke parlegetøj skriver danske Sinful.dk, Skandinaviens førende sexshop med sexlegetøj, blandt andet følgende:

”Vibratoren bæres under samleje, hvor de skønne vibrationer stimulerer både hende og ham. Den har 11 forudindstillede vibrationer, som I kan skifte mellem på selve vibratoren eller via den medfølgende fjernbetjening eller app. Med appen We-Connect kan din partner desuden styre vibratoren, uanset hvor I verden han/hun befinder sig, hvilket gør den ideel til frække (langdistance) parlege.”

Køberne af sexklemmen er også svært begejstrede på sinful.dk: