Denne uartige stimulation åbner døre til nye sexeventyr 

Ingen mand bliver homoseksuel af at modtage analsex. For alle mænd, uanset seksuel observans, kan opleve både fysisk og mental fornøjelse ved at få stimuleret anus og prostata-kirtlen

1 af 1
 

Her får du ideer til, hvordan du selv kan klare paragrafferne. 

Mange mænds største frygt i forbindelse med at få pirret og stimuleret anus, handler om andres eventuelle fordømmelse af en. Dernæst kommer ens eget syn på det at blive anal-stimuleret.

Kan man selv leve med tanken, når lysten til en ny omgang med dildoen eller vibratoren ikke lige er på programmet?

Her i 2018 er der heldigvis store fremskridt at spore i den boldgade – godt hjulpet på vej af oplysning, oplysning og atter oplysning. Krydret med videnskabelige undersøgelser der konkluderer, at den heteroseksuelle mand hverken bliver mere eller mindre homoseksuel af at blive stimuleret analt. Man jo heller ikke behøves en anden mands hjælp til at udøve.

Den sag kan man med de rette og sikre stykker anallegetøj nemlig sagtens selv klare. Og måske endnu mere givende:

Få hende derhjemme til at bruge fingre og sexlegetøj på en. I dag er det nemlig ikke kun kvinden i det heteroseksuelle forhold, der lader sig penetrere analt. Det gør rigtig mange mænd også.

Alle mænd har en prostata
Hvis du som mand med alle sanser oplever, at din kone til fulde nyder det, når du stimulerer og penetrerer hende analt. Så bør du helt automatisk tænke tanken – du sikkert nok allerede har gjort, at samme form for stimulans og nydelse også burde kunne fornøje dig.

Læg hertil så oven i, at du, til forskel fra hende, oven i købet er udstyret med en såkaldt prostatakirtel, der er ekstra modtagelig for erotisk stimulation.

Hvilket i virkeligheden kun gør det endnu mere åndssvagt, at en del heteroseksuelle mænd fortsat (med afsæt i gamle fordomme og tabuer) ikke vælger at give det anale chancen.

Hos danske Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med salg af alle typer af sexlegetøj til ham, hende og parret, fører man en lang række af forskellige prostata vibratorer.

Du nemt kan bruge på dig selv, eller du måske hellere vil overlade til fruen at bruge på dig.

En del mænd kan endda opnå forløsning ved udelukkende at få stimuleret prostata, mens andre skal have stimuleret penis samtidig. Under alle omstændigheder ”gemmer” sig her en dør ind til helt nye typer at seksuelle oplevelser for manden, der ikke er bange for at gribe ud efter muligheden.