Den mest kinky fetichfest i byen

Lillan de Thurah, der til daglig som Domina Dark har en slaveklinik, er arrangør af festen

1 af 1
 

Der er vilde fester, og så er der vilde fetichfester, og en af de vildeste af slagsen BloodRushBall 24. marts på Monastic Club i indre by i København.

Lilllan de Thurah, der til daglig som Domina Dark har en slaveklinik, er arrangør til festen, som kræver et midlertidigt medlemskab. Det er første gang, BloodRushBall afholdes.

'BloodRushBall er til for at alle skal se og føle glæden ved sex. Intet er TABU her til BloodRushBall.

Et samlingssted hvor alle mulige seksuelle orienteringer vil være repræsenteret og ikke mindst velkomne. Du vil blive gjort opmærksom på seksuelle minoriteter du ikke vidste fandtes blandet med de mere åbenlyse. Blandet i en skøn forening af livsglæde. Stedet hvor dine sanser vil blive udsat for et sandt visuelt bombardement af seksuelle indtryk. Hvor provokerende, ophidsende performances fra dine medgæster vil få pulsen op. Eventen vil inspirere DIG til SEX...

Stedet vil være dekoreret med diverse sex faciliteter i form af playrooms, gynækologbænke, kors, vacumseng, gloryholes, sexgynger, bløde madrasser samt et væld af andre indbydende BDSM-møbler. Alle til fri afbenyttelse for dem, som har lysten. Der vil være pleasure stationer for den nysgerrige. Fremvisning af sexlegetøj m.m. Aftenen vil også blive byde på lidt lækre sceneshow, som vil skubbe lidt til dine grænser og slippe signalstofferne i hjernen fri til en orgasme.'

Stedet vil være dekoreret med diverse sex faciliteter i form af playrooms, gynækologbænke, kors, vacumseng, gloryholes, sexgynger, bløde madrasser samt et væld af andre indbydende BDSM møbler. Alle til fri afbenyttelse for dem som lysten. Der vil være pleasure stationer for den nysgerrige. Fremvisning af sexlegetøj m.m. Aften vil også blive byde lidt lækre sceneshow som vil skubbe lidt til dine grænser og slippe signalstofferne i hjernen fri til en orgasme. Ydermere vil vi gerne præsentere ”The Domina Wheel of Fortune”. Alt dette til et lydorgie af tunge industrielle beats som vil matche din hjerterytme fra kyndige DJ’s hvis eneste formål vil være at få DIG i den rette stemning af total velvære. Du vil blive revet med i dette univers hvor alle nyder hinanden nærvær og forskelligheder.

BloodRushBall er ikke en swingerklub  Vi den oplevelse du IKKE vil gå glip af.'

Lillan de Thurah, som sandsynlig dukker op til alle de tre omtalte arrangementer, siger til Ekstra Bladet:

- Det minder nok lidt om Manifest, men forhåbentlig med eget præg, siger Thura, der fortæller, at festen hedder BlodRushBall, fordi blodet ruller, når man tænker på sex.

- Jeg tænker, det skal være en tand hårdere end Manifest, men samtidig kunne jeg godt tænke mig at få den nysgerrige og mere almindelige mand - og kvinde - indenfor i hulen, så de kan se, om det kunne være noget for dem. Selvfølgelig er det også for folk i miljøet, hvis de kan se bort fra de vante Manifest-rammer.