De selvsiddende giver udsigt til et stykke med bart

Strømpebusker ikke kun for fetichister

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

En meget udbredt form for fetichisme handler om mandens fascination af kvindefødder. I samme boldgade finder vi mandens ophidselse over kvinder, der bærer selvsiddende strømper, hofteholdere mv.

”Skal du have din partner forført i aften, måske med en god middag, lidt god musik og så ellers bare forære ham godterne? Så vil du nok blive nødt til at købe dig selv nogle selvsiddende strømper til at forføre ham med.  Skal de være ekstra kinky, så er vi ude i bundløse strømpebukser, som er stilede og klassiske, men med det frække twist at være bundløse. Det betyder slet og ret, at du ikke behøver at tage strømpebukserne af, når I dyrker sex,” skriver danske Sinful.dk, der sælger alle typer af sexlegetøj, kinky lingeri mv., henvendt shoppens kvindelige kunder.

Men dermed jo ikke sagt, at mænd ikke også kan læse med – og måske i samme ombæring få den rigtige gode ide at forære hende derhjemme et par selvsiddende strømper - for selv om hun er indehaver af nok så lækre stænger, så kan et par stilfulde og sexede selvsiddende strømper meget hurtigt bliver prikken over i’et – for jer begge!

Fod- og strømpefetich
Om du er en såkaldt ægte fetichist, det ved du nok bedst. En tommelfingerregel er dog, at du er fetichist, hvis du tænder på noget bestemt i sådan en grad, at denne fetich betyder næsten alt for dig. Og at du ikke ville kunne forestille dig at skulle leve uden.

Fodfetichisme er formentlig den mest udbredte fetich, der findes. Af samme årsag er rigtig mange mænd helt vilde i varmen med kvinder iført blandt andet selvsiddende strømper. Lige som en kvinde iført bundløse netstrømpebukser også kan tage pusten fra rigtig mange mænd. 

Selvsiddende strømper, strømpebukser, bundløse netstrømper og strømpebånd mv., kan for en del mænd og kvinder dog virke en smule gammeldags. Lige som fx også korsettet og corsagen måske gør. Men alt har det med at gå i ring, herunder også, hvad der tæller og tænder i sengen – og her er de lidt mere ”gammeldags” lingeri-typer til hende atter på vej til at blive super hot.

Så om du som mand er hårdkogt fod- og/eller strømpefetichist eller ej – eller måske ”blot” tænder på, at hende derhjemme tager sig ekstra lækker og indbydende ud i sengen, så går vejen til endnu mere og bedre sex sammen måske via et par velvalgte selvsiddende strømper til hende.

Bare et lille hint!