De gjorde deres bryllupsdag til et sexparty – tør du?

Hvis det er din drøm at være med til et sexparty, men du endnu ikke har prøvet det endnu, vil du helt sikkert blive inspireret af denne beretning om et sexparty som fejringen af en bryllupsdag.

« Forrige
1 af 2
Næste »

Annonce:

 

 

Et sexparty er en god måde at lære sin omgangskreds bedre at kende på en helt ny måde. Hvis du endnu ikke har prøvet det, men er interesseret i at vide, hvordan det er, har Women’s Health skrevet en god historie om det, og vi har lånt en del af deres erfaringer.

Artiklen er skrevet af Kat Stark, der for nylig skulle fejre 20 års bryllupsdag sammen med sin mand. Det gjorde de med maner ved at invitere venner og bekendte til en omgang sjov på lagnerne. 


Inviterede folk via Facebook

Der er meget, du kan bruge de sociale medier til, heriblandt også at holde et sexparty. Kat Stark og hendes mand inviterede nemlig en række venner og bekendte via Facebook og startede allerede snakken om sex der. Det blev der en livlig diskussion ud af, hvad folk snakkede om, hvad de godt kunne tænke sig at prøve, og hvordan de mente, at rammerne for festen skulle være.


Sexlegetøj som pynt

Når du holder et sexparty, pynter du selvfølgelig op med sexlegetøj. Det gjorde Kat Stark og hendes mand i hvert fald. De havde fundet alt deres sexlegetøj frem, rengjort det og sat det op rundt om i spisestuen. Det farvestrålende sexlegetøj var en god måde for dem at skabe noget stemning på.

Da deres venner og bekendte kom, snakkede de videre om, hvilke fantasier folk havde, og hvad de gerne ville have ud af aftenen. Det gjorde de ved at sende en dildo på tur. Den, der havde dildoen, måtte tale. Der var allerede nogle, der på det tidspunkt fandt ud af, at de skulle prøve at udleve nogle fantasier sammen bagefter.

Foto: shutterstock
Sex i samme rum

Bagefter havde alle deltagerne ved festen sex i det samme rum. Det gjorde, at det var nemt at følge med i, hvor langt de andre var med deres partnere. Når et par eller en trekant var færdige, kunne man nemt byde ind og være sammen med en af dem.

Til Kat Starks fest kom både par og singler, men da de først gik i gang, spillede det absolut ingen rolle, hvem man var kommet med, og som Kat beskriver i artiklen, så nød hun at se sin mand være sammen med to andre kvinder.


Tør du?

Spørgsmålet er bare, om du tør gøre Kat Stark og manden kunsten efter. For hvor fedt vil det lige være at skulle dyrke sex i samme rum som svingermekanikken? Og tror du i det hele taget, de turde komme?

Godt spørgsmål – som der kun er en måde at finde svaret på. Tør du?

 

Seneste 6-nyt

Hent flere