De bundløse trusser forfører

Bundløse trusser og en gennemsigtig minikjole er ikke sexlegetøj, men har nøjagtig den samme indvirkning på lysten og sexlivet

1 af 1
 

Selv om du har set kæresten splitternøgen mere end 1000 gange, så bliver hun kun ekstra fræk og indbydende, når hun byder sig til i en gennemsigtig catsuit.

Der er intet forkert i at forære hende en ny dildo eller vibrator, hvis du har planer om at gøre hende glad og samtidig spice det fælles sexliv lidt op. Et stykke velvalgt sexlegetøj kan gøre tricket i de fleste parforhold. Men der findes også andre effektive ting i værktøjskassen, når det kommer til at gøre det lidt mere spændende og pirrende hjemme i soveværelset.

Kvinder elsker som bekendt at blive begavet – og kommer gaven fra dig til hende helt ud af det blå, så skal du nok hurtigt komme på den grønne gren. Selv hvis du rammer forkert, når det kommer til valget af lingeri til hende, så tæller tanken og omtanken helt klart fortsat på pluskontoen.

Fantasi
Hos danske Sinful.dk, der er storsælger af alle typer af sexlegetøj, fører man også noget af det mest sexede og kinky lingeri til hende fra producenten Mandy Mystery. Opkaldt efter en kvindelig tysk pornostjerne af samme navn.

Det er med til at understrege linjen i lingeri- og tøjserien, hvor kun meget lidt eller overhovedet intet overlades til fantasien.

Hvis du foran PC-skærmen eller smartphonen er usikker på, om kæresten nu mest er til den gennemsigtige minikjole med guldkant. Eller måske hellere vil glæde og fornøje dig i soveværelset med det bundløse bh-sæt med frække sølvsmykke detaljer, så kan du jo altid tage hende med på råd.

I så fald ryger naturligvis overraskelsesmomentet. Til gengæld kan den fælles udvælgelsesproces og forventningens glæde til, at posten kigger forbi med de bestilte varer, meget hurtigt føre til sex allerede samme aften, ordren afgives. Nøjagtig som når man i opstemt fællesskab har bestilt spændende nyt til sexlegetøjsskuffen.