Danskerne swinger som aldrig før

Der var en gang, da den slags var meget tys-tys og særdeles fy-fy. Men i dag er der ikke langt mellem landets swingerklubber og danskerne valfarter dertil som aldrig før. Hvad er det, der gør livet bag swingerklubbens døre så spændende?

1 af 1

Annonce:

 

 

Danskerne bliver mere og mere eksperimenterende i sengen. Den stigende lyst til andet og mere end missionærstillingen skyldes måske Fifty Shades of Grey-feberen eller også, at vi også inden for sexlivet ønsker at lyse op og realisere os selv mere – ganske som vi gør det i mange af livets andre sammenhænge.


Single-livets udfordringer

Men især det stadig stigende antal singler, er udfordret på at have nogle at gøre det med. I hverdagen er de selvfølgelig godt hjulpet på vej af alverdens dating- og scoreapps på telefonen. De gør det nemt at finde, vurdere og indlede en snak med potentielle sexpartnere, uden at andre opdager det.

Eller også går singlerne den traditionelle vej, som vores forfædre gjorde før os, og tøffer i byen og scorer en eller anden. Hende slæber de så med hjem sent om natten og begynder at bakse med på lagnerne. Det bliver sjældent til de store udfoldelser, hvis begge parter er godt visne.

I begge tilfælde ender det oftest med et af de mere traditionelle knald. Det er sjældent, det bliver til det vildt avancerede. Der skal I lige finde hinanden og hinandens lyster først, samt få den fornødne tillid til hinanden. Det kan være svært at opnå i første forsøg.

Her giver swingerklubben folk nogle regler og nogle rammer, som tingene foregår indenfor. Det giver en helt anden tryghed. Det er dog de færreste, der kaster sig ud i de store eskapader ved de første par besøg. De går som regel med at du og klubbens medlemmer ser hinanden lidt an, og at du finder ud af, hvordan tingene foregår.


Krydderi på parlivets trummerum

Der er også dem, der kaster sig ud i swingerlivet som par. Oftest for at sætte lidt ekstra krydderi på parlivets traditions- eller måske ligefrem pligtknald. Er I endt ude i det sidste, er det dog næppe en god ide at starte i swingerklub som par. For det kræver, at I har det godt sammen, er åbne og ærlige overfor hinanden og kan give hinanden den fornødne snor. Ellers ender hvert besøg i klubben nemt i skænderier eller jalousi.

Men har I et godt, åbent og ærligt forhold, kan swingerklubben give jer alt det, som I ikke kan finde sammen. Enten fordi I så kan få levet nogle af jeres fantasier ud eller bare fordi I gennem besøget kan samle appetit ude.


Swingerklubber handler ikke bare om gruppeknald

En tur i swingerklubben betyder heller ikke, at I ender i en gang bunkepul. Der er mange andre aktiviteter, så som undervisning i forskellige sexteknikker og -stillinger. De fleste klubber har også rum med alt det sexudstyr, du ikke lige kan have stående derhjemme, fordi det er for stort og besværligt at skulle gemme væk, når det ikke er i brug. I stedet kan du og din partner tage ned i swingerklubben og låne lokalet for jer selv. Så selv om I går i swingerklub sammen, behøver I ikke at have sex med andre end jer selv som par.

Men muligheden og inspirationen er der. Det er op til jer selv.
 

Seneste 6-nyt

Hent flere