Danskerne fantaserer om trekanter, bondage, analsex og swingerklubber

Danskernes sexfantasier ændrer sig hele tiden. Men selv om en trekant stadig ligger på førstepladsen hos begge køn, er der stor forskel på, hvad de to køn ellers fantaserer om. Vi har kigget på listen, der bl.a. andet afslører, at der stadig er meget potentiale i sexlegetøj.

1 af 1

Annonce:

 

 

En trekant har været danskernes favoritfantasi i rigtig mange år. Sådan var det dengang jeg var ung og sådan er det åbenbart stadigvæk, hvis vi skal tro en undersøgelse foretaget af YouGov for Søndagsavisen. Det gode ved det er, at fantasien topper begge køns top 5 over erotiske fantasier. Så der burde være grobund for at kunne arrangere et eller andet. Det største problem er nok, at blive enige om, hvilket køn der skal være to af i trekanten.


Stadig masser af potentiale for sexlegetøj

Men bortset fra første- og fjerdepladsen er vi åbenbart vildt uenige om, hvad det kunne være fedt at afprøve på den seksuelle front. Således har vi mænd på andenpladsen en drøm om at være sammen med personer af en anden etnicitet, mens kvinder drømmer om sex med eget køn.

Fjerdepladsen er vi dog også enige om. Her står der sexlegetøj på begge køns liste. Mændene er dog stadig lidt bagefter, idet hele 20 % af mændene har en fantasi om sexlegetøj, mens kvinderne nok har lidt mere erfaring på den front. Her er der kun 11 %, der stadig må nøjes med at fantasere om sexlegetøj.


Analsex og især prostata stimulation hitter hos mændene

Tredjepladsen hos mændene hedder analsex. Her synes især prostata stimulation – f.eks. med noget prostata sexlegetøj i stil med dette – at være det helt store hit. For den orgasme stimulation af prostata giver, er en helt anden oplevelse end en sprøjteorgasme. Og det vil rigtig mange mænd gerne opleve.


Bondage og swingerklubber

Hos kvinderne ligger bondage på tredjepladsen, nok stærkt fremelsket af Fifty Shade of Grey, der nu med filmen Fifty Shades Darker ruller over landet for anden gang.

Femtepladsen hos kvinderne er sikkert en overraskelse for mange mænd. Her står der Swingerklub på menuen. Især tanken om gangbangs og andre seksuelle eksperimenter i samme dur, synes at være et hit. Så selv om hende derhjemme, måske ikke vil være ved det, kan der godt gemme sig nogle vilde fantasier, du slet ikke troede var muligt.

Mændenes femteplads hedder til gengæld oralsex. Det lyder næsten helt kedeligt ved siden af kvindernes drømme om en tur i swingerklubben.
 

Seneste 6-nyt

Hent flere