Danske Sylvia: Jeg er vild med champagnesex

Champagnesex er et fint navn til en beskidt sexleg

1 af 1
 

-- Hver uge publicerer vi en saftig artikel fra vores store arkiv --

Grænseoverskridende intimt. Uforklarligt frækt. Og slet ikke ulækkert.

Det er nogle af ordene, som fans af champagnesex bruger, når de beskriver deres leg.

Men for de fleste andre forbindes tis sjældent med sex. Så hvad går urinsex lige ud på?

Vi har talt med den 39-årige Sylvia, der er selvstændig og fra Humlebæk.

- Vi var en venindeflok, der stort set har holdt sammen siden universitetet. Vi er blevet gift samtidig, har fået børn samtidig, og mange er også blevet skilt igen. Og så var der en fornemmelse i gruppen af, at nu skulle der ske noget. Og mange blev skilt.

- En veninde fik besøg af fyre fra datingsites, der var halvt så gamle som hende, og bollede løs med hende. Hun viste os billeder af frække, veltrænede unge fyre på sin mobil, der var fotograferet hjemme i hendes stue! Så begyndte vi andre også at kigge os om og tænke over, hvilken type fantasier vi godt kunne tænke os at prøve.

Læs: Urinsex er det nye analsex

Kinky
Det viste sig snart, at flere af Sylvias veninder havde kinky sider, som de aldrig havde fået udlevet. En af dem begyndte at eksperimentere med dominans, både som passiv og aktiv, og hun blev vist en ret uartig domina.

En anden sprang ud som naturist og fik sig en helt ny omgangskreds af venner, som hun fjollede rundt med ude i skoven. Der var vist også noget sex indover.

- For mig var det alt sammen meget grænseoverskridende, så jeg skulle tage mod til mig. Så hørte jeg om scor.dk, og gik derind. Det var meget overvældende, og jeg fik utroligt mange platteog sjofle tilbud. Men faktisk var det hele meget mere ærligt, når man lige kom over alle pikbillederne.

Snart var jeg på min første date. Jeg var dirrende nervøs og mødtes med en fyr, der var ti år yngre end mig! Men han var utroligt høflig og sød og en rigtig gentleman. Og vi havde god sex.

Læs: Våde perversioner i dameblad

Gyldne prins
Det kan komme som en åbenbaring for nogle kvinder, at man godt kan adskille følelser og sex. Og det er nærmest som at finde en ny religion.

- Jeg gik på en masse dates med yngre og lækre fyre og prøvede den ene frække ting af efter den anden. Jeg prøvede også en date med to fyre på en gang, og det var da frækt, men det blev lidt for meget for mig, tror jeg. Efter det dæmpede jeg mig lidt. Jeg eksperimenterede også lidt med dominans, efter at min veninde anbefalede mig det. Men det var ikke rigtigt mig. Og så mødte jeg endelig min gyldne prins.

- Første gang jeg stødte på ham, var jeg rimeligt skeptisk. Hele tanken om urinsex lød virkelig ulækker og frastødende. Men jeg kunne jo læse, at der også var mange andre elementer i hans seksualitet. Han skrev til mig, og jeg begyndte langsomt at spørge ind til den her leg. Han ville dog ikke fortælle så meget i begyndelsen, men fortalte bare, at det var en lille del af hans seksualitet.

Læs: Brugte trusser til salg

Forelsket
Så vi mødtes, og jeg må indrømme, at jeg blev lidt forelsket i ham. Men der gik nu lang tid, før vi begyndte at lege med champagnesex, som han kaldte det.

- Han var faktisk ikke så fræk og eksperimenterende som så mange andre af de unge fyre, jeg havde leget med. Han var stille og rolig, sjov og charmerende, og jeg tror nok aldrig, jeg var gået med til de lege med ham, hvis ikke jeg havde været forelsket i ham.

- Men vi startede stille og roligt med, at han en dag sagde, at han gerne ville gøre noget helt specielt sammen med mig. Jeg drak meget vand den dag, og så gik vi ind i badet sammen. Og så tissede jeg ham i munden.

Læs: Sådan lokker du kæresten til kinky sex

Frækt
Tanken var ikke specielt interessant for Sylvia, men oplevelsen var langt mere intens, end hun havde forestillet sig.

- Det er meget svært at beskrive for en udenforstående, hvordan det var. Når folk forestiller sig to mennesker, der tisser på hinanden, synes de fleste nok, at det lyder ulækkert og ville aldrig gøre det selv. Og sådan havde jeg det da også, men da jeg først prøvede det, var det utroligt intimt. Man skal bare drikke meget vand, så lugter der ikke stærkt.

Og i lang tid legede vi kun i badet, hvor det jo løber sammen med vandet. Men alligevel var der en slags dyrisk ritual omkring det. Som om vi afmærkede hinanden. Det var utroligt frækt. Jeg kan ikke sige hvorfor, men det ophidsede mig utroligt meget. Snart byttede vi også, og så tissede han på mig.

Læs: Min kæreste ser pervers porno

Vejen til kærlighed
Vejen til sand kærlighed går åbenbart mange veje. Hjertet, maven og nu også igennem blæren.

- Vi eksperimenterede meget med champagnesex, og jeg købte et stort gummilagen, så vi også kunne eksperimentere i sengen sammen. Det var ret frækt og lidt mere hyggeligt end i det kolde badeværelse. Jeg ved ikke hvorfor, men det var som om de her grænseoverskridende lege bragte os meget tættere på hinanden.

- Det har jeg også hørt fra dem af mine veninder, der også har leget meget med eksperimenterende sex. Man kommer tættere på hinanden.

- I dag lever vi i et åbent forhold, hvilket også er lidt nyt for mig. Men den traditionelle udgave virkede ikke for mig, så måske fungerer det her bedre. Jeg skal stadig arbejde lidt med jalousi, men det er kun, når vi ikke leger sammen.

- For vi har prøvet at have en anden kvinde med i champagnesexlegene, og det var ikke noget problem. Måske også fordi jeg selv var med. Men det er helt sikkert, at jeg ikke skal tilbage til et gammeldags sexliv igen.

Læs: Skal jeg tisse på ham