Danske piger tester sexlegetøj - på den frække måde

Nu kan du se de uartige dimser i brug

1 af 1
 

Sexlegetøj er populært, og især kvinder er vilde med de kildende, pirrende og orgasmegivende dimser og dingenoter, som i dag slet ikke ligner det maskineri, mænd er udstyret med mellem benene.

Kommer du fast forbi her på Side6.dk, har du sikkert ikke kunnet undgå at bemærke, de forskellige stykker sexlegetøj, der en gang i mellem dukker op i artiklerne på siden. Det ser mere og mere fancy ud i deres lyserøde, lilla og blå farver og underlige former, som moderne sexlegetøj er designet i nu om stunder.

Der er i hvert fald langt mellem noget, der ligner en god gammeldags p… Ja, det er det lidt mere folkelige navn for penis, jeg mener.

Det var ellers normen for 15-20 år siden. Her skulle sexlegetøj til kvinder ligne det, som det erstattede - og gerne have en størrelse, som de mænd der designede dem, mente at kvinderne drømte om.

Se danske piger tjekke sexlegetøj her

Da kvinderne tog over
Men i starten af dette århundrede tog kvinderne over på designsiden - eller fik i det mindste indflydelse på designet. Det betød stort set et farvel til det ”naturlige look” på sexlegetøjet. I stedet blev formerne mere organiske og der blev hentet inspiration til designet fra delfiner og andre mere eksotisk udformede dyr.

Samtidig sagde man farvel til den hårde – og i øvrigt sundhedsskadelige – ftalat-blødgjorte plastik og goddag til lækre, bløde og næsten hudægte overflader af medicinsk silikone. Ja, selv farven fik en anden lyd og blev meget mere feminin. Så i dag er der rigtig langt imellem en hudfarvet sexdims til kvinder – eller mænd for den sags skyld.

Teknologien flytter ind
I gamle dage var der også vibrationer i sexlegetøjet. Men den gang var der kun en form for vibration, og den kunne du så skrue op eller ned for hastigheden på, alt efter hvor meget dillerdimsen skulle kilde hende.

I dag kan du få app-styrede stykker sexlegetøj med et utal af forskellige vibrationsmønstre, hastigheder og intensiteter. Det hele kan fjernstyres fra mobilen – enten af hende, når hun kører en gang solo-leg uden dig, eller af dig, når I lige snupper forspillet hen over køledisken nede i Netto. Hun med dimsen oppe og dig med fjernkontrollen på mobilen.

Ja, måske skulle du se nærmere efter, næste gang du ser et par, der handler ind sammen, hvor manden uhøfligt går og glor på mobil, mens hun hele tiden ligger i kramper hen over køledisken… Nu ved du hvorfor.

Vi vil se den på!
Skulle du have lyst til at se nogle videoanmeldelser af alle de der stykker sexlegetøj, kan du finde massevis af dem på de forskellige sexshops på nettet.

Men selv om hende pigen på videoerne altid er sød at se på, er der hverken noget med, at hun viser dig, hvordan den fungerer – udover måske ved at demonstrere det med hænderne. Sproget bliver sjældent heller særlig frækt. Det er næsten altid sådan lidt klinisk og så sobert, at selv din gamle mormor ville kunne se videoen, uden at hun begyndte at rødme.

Men mænd vil meget hellere se den på – ja, du ved, dernede hvor det er meningen, at den skal bruges.

Det har de forstået hos Elvirafriis.dk. Her har de nemlig masser af sexlegetøjstests, hvor vi ser maskinen i brug.

Her er tests af både store sexmaskiner, og sørme om de ikke også har en helt almindelig sexlegetøjstest, hvor intet overlades til fantasien.

Du kan selv se den her