Danske kvinder går efter kvalitet i sengen

I dag onanerer den danske kvinde helst med sexlegetøj af bedste kvalitet

1 af 1
 

Der er både fordele og ulemper ved at købe sine sexlegetøjsprodukter over nettet.

En af ulemperne er, at man pænt må vente til at posten kommer med pakken med den nye vibrator. Købet af dildoen i den fysiske butik med sexlegetøj kan hjemtages og benyttes lige med det samme.

En af de store fordele ved at købe sine bollerør, penisringe og dildoer i alle tænkelige længder og tykkelser på nettet er derimod, at fornuften i købssituationen som regel er noget mere nærværende. Foran skærmen tager man sig nemlig ekstra god tid til at finde de helt rigtige produkter, til de helt rigtige priser.

Samtidig sørger de fleste for at bestille håndjernene og pisken et par dage inden, man lørdag aften har børnefri – og dermed har god tid og overskud til for alvor at slå sig løs sammen med kæresten med alt det nye og spændende.

Så gør det sjældent det store, at der er endnu er et par meget laaaaaange dage til store-legedag.

Ventetiden kan nemlig passende benyttes som ét langt forspil frem imod klimaks, hvor lysten og overskuddet til for alvor at give den gas endelig oprinder.

Sexlegetøj af højeste kvalitet
Danske Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med salg af alle typer af sexlegetøj, fører blandt andet en lang række produkter fra sexlegetøjs-producenten Tantus.

Et mærke, der har opnået stor succes ved at lave dildoer, penisringe, buttplugs og meget andet af samme frække skuffe – fremstillet i 100 procent ultra-premium platinum silikone, og som samtidig er allergivenlige og helt uden phtalater.

Som fx denne super soft penisring, hvis design og kvalitet er svært at hamle op med. Og som enhver mand, der drømmer om en smule mere tykkelse at gøre hende godt med i sengen, med glæde og fornøjelse ville modtage som en lidt mere kinky kærlighedsgave til Valentinsdag. Der som bekendt jo er lige om lidt. 

Apropos Valentinsdag, så overvej at forære hende denne velvoksne silikone-slambert fremfor den sædvanlige æske chokolade eller buket røde roser. Hvis du altså ikke giver hende Tantus dildoen, her fundet hos danske Sinful.dk, som en fræk ekstragave, der nok skal gøre hende godt.

Husk i den forbindelse altid på: Hvad der glæder og fornøjer hende, skal før eller siden nok også komme dig selv til gode.