Danske Elizabeth giver dig og dine klunker massage

Fordi det er sundt...

1 af 1
 

Denne pressemeddelelse hopper side6-redaktionen på med begge ben - spredt.

For det hører til sjældenhederne, at vi kan bringe en nyhed af denne kaliber:

Elisabeth Benzon er landets første officielle klunkemassør.

Elisabeth er 57 år gammel og uddannet massør med speciale i massage af pung og prostata-området. Hun giver også Zen Shiatsu Massage, en japansk akupressurmetode, en salgs akupunktur uden nåle, samt omsorgsmassage.

Ifølge firmaet Dicj Johnson, der står bag hele konceptet og som sælger klunkevoks, har bollerne været alt for oversete i mange år.

'Vi vil kæmpe for de danske klunkers velbefindende. Vi tør godt tale om klunkernes velbefindende, fordi det er en vigtig del af helheden, når man snakker om kroppens sundhed,' hedder det i pressemeddelelsen.

Her fremgår det yderligere, at 'mange mænd har sundhedsproblemer som skyldes dårlig blodgennemstrømning og iltoptagelse i blodet, og en Klunke Voks klunke massage kan afhjælpe disse problemer og styrke kroppens immunforsvar, hvilket også kan medføre øget fertilitet, nedsat stress niveau, genrejsning af klunkernes nabo og afhjælpning af angst og depressioner.'

Det er alligevel ikke så lidt, man angiveligt vil få ud af en omgang massage, der koster 1240 kroner for en time.

Klunke Voks (creme) By Dick Johnson er specielt udviklet til at gøre klunker bløde og lækre:

-  Vores mål er at sætte mere fokus på klunke hygiejne og de danske klunkers velbefindende, siger Peter Østersø fra klunkevoks.dk. I alt for lang tid har klunkerne været en al for overset kropsdel på trods af, at det jo nok er den næstmest værdsatte, fortsætter Peter Østersø.

Sådan er massagen:
Klunke Voks Klunke massage tendensen er en behandling, der udføres med den vitaminrige Klunke Voks creme, som er lugtfri, fri for parabener og 100% økologisk. Det er simpelthen naturens eget produkt til mænd med følsom hud på pungen.

Klunke Voks-Klunke massage er en kendt massage art af massage, som også udføres i bl.a. Finland, der tager udgangspunkt i din aktuelle spændingsenergi mellem dine klunker og resten af kroppen. Klunke Voks Klunke massage anvendes til behandling af den sarte hud af pungens område. Behandlingen er beroligende og styrker kroppens immunforsvar.

NB: En Klunke Voks-Klunke massør tilbyder ikke seksuelle ydelser.