Dansk sexshop hitter med egen serie af sexlegetøj

Sinful.dks nye produkter er helt ned i detaljen designet og produceret i eget navn

« Forrige
1 af 2
Næste »
 

Danske Sinful.dk er Skandinaviens største webshop med salg af alle typer af sexlegetøj. Succesen er ikke blevet mindre af, at storleverandøren af voksenlegetøj løbende bringer nye produkter i spil, der helt ned i detaljen designes og produceres i eget navn.  

I år kan den danske webshop Sinful.dk fejre de første 10 år med salg af sexlegetøj . Og det har været 10 år med fuld fart over feltet for sexlegetøjsgiganten, langt de fleste danskere, der er til sexlegetøj, for længst har stiftet bekendtskab med.

Hvis der findes en sexshop i Danmark, der om nogen har bidraget til at gøre brugen af dildoer, vibratorer, penisringe, maturbatorer mv. meget mindre tabu, så er det den århusiansk baserede forretning, der i dag hjemtager og sælger produkter fra alle afkroge af verden.

Men her stopper Sinful ikke deres fremmarch. For selv om shoppen lægger nok så stor vægt på at få de helt rigtige produkter hjem til det danske og nordiske marked, så er det noget helt andet selv at kunne styre og bestemme, hvordan en bestemt dildo eller vibrator helt ned i detaljen skal tage sig ud. Og hvilken typer af vibrationer, den nye dildo vibrator eller rabbit vibrator nu engang skal udstyres med.

I dag, hvor danske Sinful har lagt navn til en snart omfangsrig serie af eksklusivt sexlegetøj, har vi danskere for alvor fået øjnene op for de danske kvalitetsprodukter, der næsten alle er fremstillet i farven Sinful-sort. 

Glidecremer, kondomer og massageolie
Men det er ikke kun sexlegetøj til ham, hende og parret, webshoppen har kastet sig over at kreere. Sinful shoppen lægger fx også navn og renommé til nogle af de bedste glidecremer, kondomer, massageolier og rengøringsprodukter til sexlegetøj på markedet.

Et tiltag, der har gjort, at kun flere og flere danskere udelukkende benytter sig af sexlegetøj og diverse former for tilbehør, Sinful selv har skabt. Nøjagtig som andre kreerer samlinger af sexlegetøj fra store brands som fx Fun Factory, Pipedream, svenske LELO, We-Vibe mv.

Har du/I har lidt svært ved at finde hoved og hale i, hvordan og hvorledes man får den bedst mulige opstart med sexlegetøj som krydderi på sexlivet, så har den danske webshop-gigant naturligvis også et kvalificeret bud på dette.

Nemlig begynder-boksen Sinful My First One Sexlegetøj.

Om begynder kittet skriver Sinful blandt andet:

”Æsken indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med sexlegetøj: En glidecreme, en klitoris vibrator, en dildo vibrator, en bækkenbundskugle og en anal plug. I æsken finder du også en flot og inspirerende guide. Guiden beskriver, hvordan du skal bruge produkterne, så du får den allerbedste oplevelse.'