Dansk sexshop bag grønt tiltag

Sinful fra Aarhus er med sine økologiske olier og glidecremer helt fremme i skoene med hensyn til at sikre kunderne sunde og grønne produkter til intimt brug

1 af 1
 

Flere og flere af os tænker over, hvad vi indtager oralt – altså hvad vi spiser og drikker.

Lidt færre tænker formentlig over, hvad der kommer indenbords af cremer og olier vaginalt og analt i forbindelse med diverse seksuel aktiviteter. Men også her er der så småt begyndt at komme andre og mere grønne boller på suppen.

Blandt andet takket være en økologisk glidecreme, som Skandinaviens førende sexshop med sexlegetøj, Sinful.dk, selv har fået udviklet, og som er et af produkterne i shoppens egen Kaerlig serie af grønne og svanemærkede produkter.      

Naturlige og rene ingredienser
”Økologisk glidecreme er for dig, der vægter økologi højt og foretrækker produkter med naturlige og rene ingredienser. For økologi er ikke kun forbeholdt f.eks. mad og husholdningsprodukter - der findes selvfølgelig også en række af økologiske produkter til intimt brug, f.eks. økologisk glidecreme. At bruge en økologisk glidecreme uden parabener sammen med en række af andre intimprodukter, der også er uden en masse kemikalier er en utroligt god idé for dit underliv,” fortæller den Århus-baserede webshop med sexlegetøj om udvalget af økologiske glidecremer, hvor der både er produkter til vaginalt og analt brug.

- I mit og mange andres univers er massageolier og glidecremer et stykke flydende sexlegetøj i sig selv – og med tanke på, at de her produkter trænger ind i huden og på forskellig vis benyttes både vaginalt og analt, så er det super vigtigt, at olierne og cremerne er gode og sunde.

- Derfor kan jeg kun klappe i mine små hænder og bifalde den udvikling, vi i disse år oplever, hvor flere producenter og forretninger giver kunderne mulighed for at købe grønt, fortæller landets førende sexlegetøjsekspert, JoanB. Der selv er stor fan af den erotiske plejeserie Kaerlig.

Et æble om dagen
- At man i forbindelse med sex og onani med sikkerhed ved, at olierne og cremerne, man benytter, er gode og sunde, påvirker helt klart også en mentalt – på den gode måde. Så selv om man rent fysisk måske ikke kan mærke forskel på brugen af den ene eller anden, spiller det mentale i høj grad ind.

- Nøjagtig som når man fx spiser et økologisk æble frem for at sætte tænder i æblet, der er blevet pumpet og ”glaseret” med både det ene og andet, der er mindre godt for kroppen, slutter JoanB.