Dansk par: Vi knalder foran fremmede

Fra det frække arkiv: Kæresteparret Simone og Lars tænder på risikoen ved at blive opdaget, når de dyrker sex på gader og stræder

1 af 1
 

-- Hver uge publicerer vi en saftig artikel om frække danskere fra vores store arkiv --

Mange af os fantaserer om det, men der er ikke mange, der tør stille sig op et sted og have sex, hvor der er mulighed for at blive opdaget. For Simone og Lars startede det hele ved et uheld, da de var lige ved at blive opdaget, mens de stod i skoven og havde sex.

Men efter den første oplevelse, der var lige ved at blive pinlig, så opdagede de, at de egentligt begge to tændte på muligheden for at blive opdaget. Nogle kalder dem naturister, og der er mange mennesker, der dyrker sex i det fri, men det er ikke det, der er spændende for Lars og Simone.

I dag har de det bedste sex midt i København, og selv om de er blevet knaldet af politiet en enkelt gang, så er det endnu aldrig gået helt galt for dem.

Der kommer mange folk
Simone: - Det har været lige ved at gå galt et par gange. Men det bliver også farligere og farligere, desto mere kendte og offentlige steder vi besøger, og vi har efterhånden været en del steder i København, hvor der kommer mange folk.

Lars: - Det hele startede faktisk ved et tilfælde. Vi havde været kærester i nogle år og var stadigt som nyforelskede, så da vi en dag kørte tur i skoven, og blev rigtigt liderlige lige pludselig. Så vi parkerede og løb ind i skoven og knaldede løs op af et træ. Lige pludselig kom der en hel gruppe mountainbike folk cyklende forbi på den anden side af træet, vi stod op af! Ingen af dem så os heldigvis.

Og efter den forskrækkelse opdagede parret, at de faktisk havde smag for ikke kun at have sex i det fri, men også risikoen for at blive opdaget.

Simone: - Vi skyndte os ud i skov og strand for at have sex i det fri igen, og det var også dejligt og frækt, men vi opdagede hurtigt, at der manglede et eller andet.

Lars: - Der manglede suset som vi havde oplevet, da den flok cykelryttere kom forbi, så vi begyndte at snakke om, hvordan vi fik prøvet noget lignende af.

Simone: - Først ville jeg slet ikke høre tale om, at vi skulle have sex steder, hvor vi kunne blive opdaget. For en ting, var at det skete, noget helt andet selv at arrangere det. Så skulle vi være sådan nogle freaks, der løb rundt og blottede os. Men så var vi på stranden en dag og fandt en gryde, hvor vi havde sex, og det skete et par gange undervejs, at der kom andre par forbi og kastede et blik ned til os, fordi de selv ledte efter et sted at ligge, og hvor gang gik der bare et sug igennem mig, og vi stivnede. Det var superfrækt! Og så var jeg solgt.

Mange parker
Simone var alligevel ikke så svær at overtale, selv om der stadig var en frygt for at blive opdaget og rygtet ville nå familie og venner.

Simone: - Altså, jeg ville helst ikke på forsiden af Ekstra Bladet eller noget lignende, men på den anden side, så var det utroligt frækt og spændende, og så begyndte vi ellers at eksperimentere, og det var en helt anden oplevelse at gå igennem byen. Nu kiggede jeg ikke så meget butikker og tilbud, men mere steder, hvor man kunne stå, ligge eller sidde og bolle, uden at det var helt tydeligt, men alligevel med risiko for at blive opdaget.

Lars: - Så vi startede med noget vi kendte. Vi havde dyrket meget sex i skovene, så nu startede vi i parkerne. Vi har bollet i samtlige parker i København, tror jeg. Lige fra Fælledparken, hvor der er mange hemmelige steder, til de mindre parker som Botanisk Have, Ørstedsparken, Øster Anlæg og Grøndalsparken. De mindre parker er mere spændende, fordi der er større fare for at blive opdaget.

Simone: - Vi havde en sjov oplevelse i Ørstedsparken, fordi det stadig er et sted, hvor der kommer bøsser. Vi stod to meter fra stien og var godt i gang, da vi kunne høre nogen komme ind gennem buskadset. Pludselig stod der en mand og smilede til Lars.

Det varede lige, indtil han så, at det var en kvinde, der stod bøjet ind mod træet og ikke en mand, så forsvandt smilet, og han skyndte sig væk igen. Vi kunne høre ham ude på stien, hvor han pludselig råbte ’Føj for Satan!’. Vi grinede så meget, at vi måtte stoppe og gå hjem.

::image::fl::

I kirken
Men der var til sidst for meget dækning i parkerne. Ikke stor nok risiko for at blive opdaget, så parret rykkede videre til noget lidt farligere.

Simone: - Vi har pettet i Vor Frue Kirke, hvor jeg havde sko og frakke på, og intet andet. Vi kunne ikke have rigtig sex, fordi der var en hele busfuld japanske turister derinde. Men vi har bollet på Assistents Kirkegården, hvor der jo er mange hemmelige steder.

Og Lars har fået blowjob i Vor Frelser Kirke. Der blev vi opdaget af en ældre dame, der smilede varmt til os. Og vi har bollet i gården udenfor Sankt Petri Kirke.

Lars: - Der var et pissoir på GråBrødre torv, og der fik Simone en hurtig baghyler, og alle der gik forbi udenfor kunne høre og se på benene, hvad der foregik. Det var ret frækt, men der var ingen, der kom ind. Til gengæld stod der en fyr udenfor og trippede, men det var vist fordi han skulle tisse, haha. I dag er der et toilet, hvor man kan gå ind og lukke døren. Slet ikke lige så spændende.::image::fl::I porte
Simone: - Vi har også specialiseret os i gamle kælderhalse og porte i indre by. Særligt i nogle af de helt gamle byhuse, hvor det hele er lidt kroget er der mange gode hjørner og gemmesteder.

- En gang havde vi en lidt uheldig, men også sjov oplevelse, hvor vi stod i en kælderhals. Bedst som jeg står foroverbøjet og er ved at komme, fordi jeg bliver grovbollet bagfra op mod døren, bliver døren åbnet indad af en gammel mand, og vi falder begge to indover ham.

Lars: - Der var lige kommet en hel flok unge tøser forbi, som var kommet med en del tilråb, og nogle var også stoppet op og havde kigget nysgerrigt på. Det var ret frækt og liderligt, så hvis jeg ikke lige havde været så meget oppe og ringe, så havde jeg måske hørt, at der var nogen ved døren.

- Men nu væltede vi ind over den stakkels gamle mand, der fik Simones bare bryster i hovedet og væltede omkuld på gulvet. Vi skyndte os op og prøvede at hjælpe den gamle gubbe op, men han råbte op og stirrede forskrækket på os.

Togstation
Men det fik nu ikke parret til at holde igen med deres eskapader, men det var til gengæld lige ved at gå galt ved en anden lejlighed.

Simone: - Vi stod og bollede under en eller anden S-togs station, og nogen havde åbenbart set eller hørt os, for pludselig stod der en politimand og lyste på os med en lommelygte.

Lars: - Det var en ældre jysk gubbe, og hans unge partner kom løbende rundt om hjørnet i det samme og stirrede på os med åben mund. Vi sprang fra hinanden og fik tøj på. Den unge fyr trådte endeligt frem og spurgte Simone, om hun var okay. Så var det, vi fattede, at der måske var blevet anmeldt en voldtægt eller noget. Simone er også lidt af en skriger.

Simone: - Men jeg fik forklaret, at jeg var der af egen fri vilje, og jeg kunne godt se, at det måske var lidt svært at forstå for ham. Han kom nok fra et ret traditionelt forhold, hvor den slags ikke eksisterede. Men den ældre makker gav os en lang snak og en løftet pegefinger, og så kom der heldigvis ikke mere ud af det. Men det var lidt af en oplevelse.::image::fr::

Prøverum
Det var første gang, parret var blevet stoppet af øvrigheden, men heller ikke den oplevelse fik dem til at holde igen på deres aktiviteter.

Lars: - Vi begyndte at bolle i prøverum i forskellige tøjbutikker i byen. Der er nogle steder, der er bedre egnede end andre, men et af vores favoritsteder er H&M på Strøget, hvor der er gode omklædningsrum, hvor man kan bolle næsten i fred.

- Men når folk går forbi udenfor, kan de næsten ikke undgå at fornemme, hvad der sker, hvis de altså er over en vis højde. Så det er rigtigt frækt. En gang blev vi opdaget, fordi der var en fyr, der blev stående udenfor og kiggede på. Så blev der fniset en del, indtil en af de kvindelige ledere blev tilkaldt og bestemt bankede på døren og bad os om at gå. Der var vi lidt røde i hovederne, da vi gik, men vi nåede da, at blive færdige, heldigvis.

Simones bedste oplevelse
Simone: - Jeg tror, at den bedste oplevelse vi har haft, for mig, var i en port inde i centrum en lørdag aften. Jeg stod som sædvanligt foroverbøjet ind mod muren, og folk kunne egentligt ikke se os ude fra gaden, men til gengæld var der en eller anden firmafest i gang højere oppe i bygningen, og den var åbenbart ved at ebbe ud.

- For hver femte minut gik døre,n og der kom en eller to personer ud lige bag os. Det gode var, at de tydeligt kunne se os, men ikke rigtigt kunne stoppe op og glo, fordi det var for tæt på, men var nødt til at gå videre. Der var ingen, der sagde noget, og hver gang døren gik, sitrede det i mig, og jeg fik flere orgasmer i den port. Jeg kan ikke køre hen ad den gade i dag uden at blive liderlig.

Lars' bedste oplevelse
Lars: - Jeg tror, at min bedste oplevelse var en dag, vi stod og bollede inde i byen. Faktisk var det et sted, hvor folk ikke kunne se os fra gaden, og det var lidt usædvanligt, men så var der et vindue lige overfor, og der kom pludselig en kvinde til syne i vinduet, der stod og snakkede i telefon.

- Hun fik store øjne, da hun så os, og lagde snart på, men hun blev stående og kiggede på os. Hun gik nogle gange, fordi hun blev genert, men hun kom hele tiden tilbage, og Simone fik bare en baghyler, så hun var helt væk, og imens havde jeg øjenkontakt med den fremmede kvinde. Det var superfrækt!

Simone: - Jeg tror, det her er noget, vi bliver ved med at gøre, så længe vi får glæde af det, og indtil det holder op med at være spændende. Men det er en ret fræk hobby, og jeg tror da helt sikkert, at det er med til at holde vores forhold spændende.

Lars: - Jeg tror også, at det giver os noget gnist, i stedet for at gå til bowling. Men jeg kunne godt tænkte mig at involvere nogle andre i vores lege, så nu må vi se, om det bliver muligt i fremtiden. Men der skal vi nok lige være på samme side.