Dansk par: Elsker sex og heavy rock - samtidig

Det reddere Laurits og Ulrikkas forhold, da de fandt ud af, at de kunne kombinere deres to yndlingsting: heavy metal og sex

1 af 1
 

-- Hver uge publicerer vi en fræk artikel fra vores store arkiv --

'Det er kun fantasien og lovgivningen, der sætter grænser, når man skal eksperimentere i den erotiske verden. Og de fleste kan godt lide at lege lidt med variationerne i soveværelset.

Men det var lidt af en åbenbaring for Laurits og Ulrikka, da de fandt ud af, at de kunne kombinere deres to yndlings beskæftigelser, heavy metal og sex.

Der skulle gå ti år i samlivet, før de for alvor begyndte at eksperimentere med deres sexliv sammen. De havde ellers dyrket deres fælles hobby omkring heavy metal, siden de var venner som teenagere, og lever i dag et normalt liv på overfladen i Storkøbenhavn: Laurits er skolelærer og 38 år, Ulrikka er butiksbestyrer og 37 år.

Undfanget til heavykoncert
Laurits: - Rock og særligt heavy metal har altid været en del af mit liv, og siden en del af vores liv. Ikke bare mødes vi til en koncert, vi undfangede også begge vores børn til henholdsvis en Rammstein-koncert og en anden koncert, jeg ikke vil nævne her.

Hun: - Det er sjovt nok, når vores venner hører, at vi hører meget heavy metal, for i hverdagen ser vi jo helt almindelige ud. Men når man ser billeder af os som teenagere, så ligner vi jo noget, der er løgn! Men i dag har vi to børn og villa og vovse og volvo. Og det er ikke engang for sjov.

Laurits: - Det var først efter ti år, og en ret alvorlig krise i forholdet, at vi begyndte at eksperimentere med sex. Jeg ved ikke lige, hvad der skete, men hverdagen blev for overvældende og kedelig og var lige ved at dræbe vores forhold!

Hun: - Jeg tror, vi glemte at sætte pris på hinanden. Det hele blev rutine, og det sker jo nok for de fleste forhold efter nogle år. Så en dag hørte jeg fra en veninde, at hun efter sin skilsmisse havde fundet sig en elsker, der virkelig kunne nogle tricks i soveværelset.

Så hun følte sig rigtigt i ’live’, som hun sagde. Så tænkte jeg, at det ikke burde være nødvendigt for mig at blive skilt, før jeg skulle føle mig i live, og at hvis det var den slags der skulle til, så måtte vi i gang nu.

Og sex kan virkeligt redde et ægteskab, hvis man bruger det rigtigt, for tit ender det med at ægteparret begynder at have sex med andre.

Sexlegetøj
Laurits: - Jeg må indrømme, at jeg gloede noget, da Ulrikka en dag kom hjem med en hel kurv med sexlegetøj og havde sendt børnene over til sin mor. Men da hun forklarede, at vores forhold var ved at dø, og hun havde tænkt over, hvad vi skulle gøre ved det, gav det meget god mening for mig. Jeg var også begyndt at fantasere om andre kvinder, og det var jo dumt, når jeg nu havde en rigtig fræk en af slagsen lige her foran mig.

Hun: - Jeg havde været i en sexbutik, og selv om jeg troede, det var et sted, hvor der mest kom mænd, så var der faktisk kun kvinder derinde. Det var så også Lust, der jo er for kvinder, men det vidste jeg ikke dengang. Men jeg fik rigtig god hjælp af ekspedienten til at finde forskelligt udstyr til ”førstegangslegende”, som hun kaldte det. Da jeg havde fyldt kurven med håndjern, blindfold, massageolie, et sexspil og andre småting, tog jeg hjem med røde ører. Det var lidt grænseoverskridende for mig.

Laurits: - Det var som at være teenagere igen! Vi pakkede ud og begyndte at lege. Vi brugte nogle uger på at komme det hele igennem. De fleste gange gik det nu sådan, at vi bare blev enormt liderlige meget hurtigt, og så røg legetøjet på gulvet, og vi gik i gang med at bolle igennem.

Men vi fik genopdaget hinanden, og det var jo, som hele projektet handlede om. Og så fandt vi ud af nogle ting om hinanden. F.eks. kan jeg rigtigt godt lide at styre, og Ulrikka kan godt lide at blive styret. Det var nok sådan vi kom lidt ind i dominanslegene. Ikke hård a/m, men lidt derhen af.

I de fleste forhold handler starten om at lære hinanden at kende, som man siger, og så ender det med at man sidder fast i de roller, man har fundet frem.

Bind for øjnene
Hun: - Første gang Laurits gav mig bind for øjnene og gav mig en virkelig hård baghyler, mens jeg også fik smæk i den bare, kom jeg, som jeg næsten aldrig er kommet før. Det var spændende at lære noget nyt om sig selv, som man måske burde havde lært, da man først begyndte at have sex. Men det reddede helt sikkert vores forhold, at vi begyndte at lege i soveværelset.

Laurits: - Nu er jeg jo skolelærer, og arbejder meget med konfliktløsning og tolerance. Desuden er jeg vokset op som barn i 70’erne, så jeg har meget svært ved at være ’hård’ ved kvinder, fordi jeg jo er opdraget til, at kvinder egentligt er mere værd end mænd, og man skal skamme sig over sin fysiske overlegenhed.

Derfor var det ret overraskende, da pludselig en dag fanden tog ved mig, og jeg bare kneppede igennem uden at tage hensyn til andet end mig selv. Bagefter var jeg helt rystet og undskyldende overfor Ulrikka. Men det der overraskede mig mest ved hele den situation, var hendes reaktion.

Hun: - Det var rigtigt sødt, at Laurits var så forskrækket over sig selv, men det havde jo nok været noget af det bedste sex, vi nogensinde havde haft, så jeg kunne jo ikke sige andet, end at det skulle vi bare have mere af. Og så begyndte vi ellers at lege med at blindfolde og binde mig mere og mere.

Laurits: - Vi købte reb og manchetter og meget mere og opdagede, at Ulrikka elskede at blive gjort passiv og blive behandlet som en bolledukke. Det var nok mest grænseoverskridende for mig egentligt. Men Ulrikka virkede helt afklaret. Hun ville bare have mere blindfold.

Og når først man begynder at lege med at blænde sanserne, så skal man tænke kreativt, hvis man vil integrere alle de forskellige sanser vi har.

 

Hovedtelefoner
Laurits: - Da Ulrikka begyndte at snakke om, at hun ville have en hovedmaske på, så hun heller ikke kunne høre noget, kom det til mig. Ørepropper og hovedmaske, som vi prøvede var bare ikke effektivt nok. Der blev ikke stoppet nok for lyden. Men til gengæld havde vi jo en musiksmag, der gjorde det muligt at hælde så meget massiv lyd ind i soveværelset, at hun ikke kunne høre andet end de tunge metalrytmer.

Hun: - Jeg ville gerne prøve at kunne sanse så lidt som muligt. Altså så det eneste jeg kunne mærke var Laurits. Intet høre, intet se, kun mærke. Men det var svært, indtil vi fandt på at stille de store højtalere herinde. Og når børnene var hjemme tog jeg høretelefonerne på. Det var noget af de frækkeste, jeg har oplevet! Det var som om hele min verden kun bestod af musik, manchetterne, der holdt mine hænder og ben fast, og så pludselig, uden at jeg kunne høre ham, var Laurits der. Jeg kunne ellers altid høre, når han nærmede sig, men nu var jeg også ’blindfoldet’ for ørerne.

Laurits: - Set var en gave at se Ulrikka ligge bundet og nøgen midt imellem et par store højtalere, mens hun stønnede og prøvede at fornemme, hvor henne i rummet jeg var. Men hun kunne intet se og høre, så jeg sneg mig rundt om hende. Rørte her. Greb fat der. Indtil ingen af os kunne holde os længere, og så kastede jeg mig over hende. Det var skønt! Det er vores hotteste seancer indtil videre. Og modsat mange af de andre lege, så er det her noget, vi aldrig bliver trætte af.

Hun: - Det er helt sikkert, at de her lege, har reddet vores forhold, så vi bliver ved med at eksperimentere. Vi har da også helt almindelig søndagssex, for ellers bliver det jo en konkurrence om at lave det vildeste sex hele tiden, og det ville blive anstrengende. Men vores lege er kommet for at blive.