Dansk opfindelse hjælper dig til længere penis

Penis-forlængelsen kræver stor dedikation og tålmodighed

« Forrige
1 af 2
Næste »
 

Den dansk opfundne penis-forlænger Jes Extender så dagens lys i 1994. Tusindvis af mænd verden over har siden da benyttet sig af stræk-og-forlæng-produktet, der kan gøre enhver penis en smule længere.

Rom blev som bekendt ikke bygget på en dag. Sagt på en lidt anden måde, så kræver det både tid og kræfter at opnå noget stort og imponerende. Hvorpå vi igen ender nede mellem benene på manden, hvor størrelsen af penis i erigeret tilstand (eller måske mangel på samme, ikke mindst oplevet med egne kritiske øjne) kan resultere både i rejsningsproblemer, dårligt selvværd og/eller mangel på mod og lyst til at vise sig afklædt foran andre.

 

Og nej, det er ikke kun mænd, der rent målbart har en meget lille penis, der kan have problemer med længden. Mænd med en ganske almindelig størrelse penis eller derover kan også have det problematisk med, at den bare ikke er stor eller lang nok.

Hvorpå dansk opfundne Jes Extender for en del mænds vedkommende på et tidspunkt kommer ind i billedet. Her er nemlig et produkt, der rent beviseligt kan gøre noget effektivt ved problemet. Men altså ikke fra den ene dag til den anden. Til gengæld krymper penis ikke igen, når man på et tidspunkt vælger at lægge sin penisforlænger på hylden. Hvad der med forlængeren opnås af længde, det bibeholder man livet ud.

Ser her, hvordan Jes Extender virker:

Sæt gerne seks måneder af i kalenderen
Inden du når så langt, at en forlængelse af din penis med to, fire eller seks flotte centimeter kan aflæses på målebåndet, så har du en hel del super dedikeret og målrettet arbejde med stræk-anordningen foran dig.

Producenten anbefaler, at du som minimum sætter seks måneder af til at benytte din penisforlænger. Samtidig skal du også gerne bære den et par timer eller tre hver dag, eksempelvis hjemme foran fjernsynet om aftenen. Eller at du, efter lidt tilvænning, vælger at sove med din penisforlænger på.

Hvis du har god tålmodighed og evnen til at sætte dig et mål, der ligger lidt længere fremme i tiden, så burde du omkring nytår 2019, hvis du går i gang i løbet af sommeren, kunne gå det nye år i møde med en længere penis end nogensinde. Og er den stadig ikke helt lang nok, når året skydes ind, så kan du altid nuppe 3 eller 6 måneder ekstra – eller hvad du nu lige orker. Her sætter ikke fantasien, men derimod stålsatheden og lysten til endnu mere længde kun grænser.

Ovenstående Jes Extender penisforlængere er fundet hos danske Sinful.dk – Skandinaviens førende webshop med alle typer af sexlegetøj til ham, hende og parret.

Se også: Pump din penis mere imponerende end nogensinde