Dåseåbner med stort orgasme-potentiale

Sexlegetøjsekspert JoanB anbefaler Fifty Shades duo-vibratoren Lavish Attention, der passer alle kvinder – og som de fleste kan opnå orgasme med

1 af 1
 

Sexlegetøjsprodukter, der er blevet lanceret i forbindelse med de tre Fifty Shades film, har generelt solgt godt. Og er da også gode og effektive stykker sexlegetøj. Men ikke alle har endnu fået øjnene op for, at langt de fleste stykker Fifty Shades sexlegetøj rent faktisk er mainstream sexlegetøj, vi alle kan have stor glæde og fornøjelse af. De har ikke nødvendigvis noget emd BDSM at gøre, forklarer sexlegetæjsekspert JoanB.

- Dette gælder også for duo-vibratoren Lavish Attention, der henvender sig til os kvinder. Et produkt, der stimulerer både indvendig og udvendig på samme tid, og som kan fremkalde orgasme hos langt de fleste kvinder. Selv har jeg intet problem med at komme helt i mål med denne vibrator, smiler sexblogger JoanB, hvis test og anbefaling af Lavish Attention, du kan læse her.   

Dåseåbner med stopklods
”Lavish Attention er et produkt, er min overbevisning, der passer til alle kvinder. Vibratoren har nemlig dette her ”G-punkts-greb”, man placerer inde i vagina, op imod G-punktet, og så stopper den lige som op imod ”en mur” med en række riller på. Dette her stykke mur/stopklods er placeret uden på skeden, og stimulerer klitoris og området omkring klitoris under brugen af produktet,” skriver JoanB i sin anmeldelse af duo-vibratoren, der i sit design minder om en dåseåbner, synes hun – hvorfor hun for nemheds skyld omtaler produktet som dåseåbneren.

- En anden fed ting ved dette stykke sexlegetøj til kvinder, par naturligvis også kan have glæde af i sengen, er, at man kan dreje vibratoren en halv omgang, så det vibrerende stop-stykke/stopklods i stedet stimulerer ned imod numsen. I området mellem vagina og anus, der naturligvis fremkalder en lidt anden form for pirring – hvilket jeg helt klart også kan anbefale.

- En sidste anbefaling og mulighed for at krydre sin leg med dåseåbneren Lavish Attention er, at man samtidig bringer en god klitoris vibrator i spil – når man fx benytter produktet til at stimulere bagtil. Også her vil jeg anbefale et lækkert og effektivt og i pris overkommeligt Fifty Shades produkt, nemlig Crazy For You bullet vibrator, min gode blogger-veninde Mill har anmeldt og anbefaler her, slutter sexlegetøjsekspert JoanB.