Coach går nøgenamok og sætter fokus på sin særlige sexlidelse

Ben holder længe i sengen - meget, meget længe...

1 af 1
 

Måske kan du med rette mistænke den 36-årige Ben for at være lidt mere end en smule ekshibitionistisk anlagt, men det er ikke desto mindre lykkedes den britiske coach at gøre verden opmærksom på et sjælden sexlidelse.

Den hidtil anonyme mand, der på Instagram kalder sig The Naked Professor (den nøgne lærer) anorgasmisk.

Hvilket betyder, at han aldrig får orgasme. Altså som i slet ikke. Og det vel at mærke ikke et valg, men et sjældent syndrom, der ofrere rammer kvinder - og også nogle få mænd.

Forleden stod Ben frem i britisk morgen-tv og fortalte om sine manglende orgasmer, som han blev opmærksom på, da han var 18.

- Da jeg var i 20'erne, var det lidt en joke blandt vennerne, at jeg havde stamina nok til at blive ved og ved. Men da jeg blev 30, havde det påvirket en del af mine forhold negativt, og derfor ønskede jeg det ikke skulle være sådan fremover, siger Ben, der en enkelt gang eller to har prøvet at få orgasme.

Ben tog fat i en coach, (hvorfor han ikke prøvede en sexolog eller læge, melder historien ikke noget om), som hjalp ham med at forstå, at de manglende orgasmer nok handlede om psykologiske udfordringer og ikke fysiske problemer.

Lige lidt har det hjulpet, og lægen Ranj Singh udtalte da også på morgen-tv:

- It's very common to have difficulty achieving orgasm, whether it be through stress or anxiety. But what is unusual is to have it be persistent, forklarede Singh, der oplyste, at anaorgasmi er yderst sjælden blandt unge mænd.

Ben håber nu, at tabuet omkring de manglende orgasme kan løftes lidt ved, at han står frem - ved at poserere nøgen ved alle mulige kendte britiske landmærker - så andre ikke skal skamme sig så meget.