Champagnesex - et spørgsmål om smag

Mange andre vælger at dyrke sexgenren hjemme foran skærmen, hvor det sviner mindre, men hvor de gyldne sprøjt stadig tænder

1 af 1
 

Er du på den ene eller anden facon til våd sex, hvor du ved fx at massere din kvinde på G-punktet kan få hende til at sprøjte, eller elsker du at dyrke sex under bruseren eller i badekaret, så kan diverse former for urinsex på et tidspunkt måske også komme til at tænde dig.

 

Et er selv at dyrke genren, der både begejstrer og forarger. Noget andet, som med alt anden sex, er det at dyrke urinsex-genren på computerskærmen. Som her hvor tisse-Misse er taget en tur i skovev alene for at bruge sexlegetøj i begge huller. Hun lader sine gyldne, frække safter bliver opsamlet i en vase, hun skræver hen over.

En elvirafriis.dk produceret golden shower fantasi, du nødvendigvis ikke har lyst til at udleve sammen med hende derhjemme, men som man tørt og godt kan dyrke hjemme foran skærmen.

 

Når tabu tænder
Det kan være svært, endda over for sig selv, helt nøjagtig at sætte fingeren præcist på, hvad der tænder ved en form for sex, mens andre typer af sex slet ikke siger en noget.

Når det gælder urinsex, en del både mænd og kvinder på et eller andet tidspunkt i livet formentlig kommer i nærkontakt med, så betyder det ”beskidte” og tabuiserede ved at dyrke såkaldt golden shower uden tvivl rigtig meget.

Altså at man bevæger sig ind på et område, kun de færreste har lyst til at tale åbent og 100 procent ærligt om – og som langt hen ad vejen da også hører privatlivet til.

Men tabu tænder også – at man kaster sig over noget, ikke alle andre bare sådan har lyst til, og at det samtidig også er en smule ”forbudt”.