Camilla: Denne læbestift har frække fordele

Forær kæresten læbestiften - der benyttes imellem de nedre læber

1 af 1

Annonce:

 

Forær kæresten læbestiften over alle læbestifter, der benyttes imellem de nedre læber.

Womanizer har lanceret en håndtaskevenlig 2GO-version af deres populære klitorisstimulator. 

'Jeg har testet næsten hver eneste model af Womanizeren nu, og gang på gang har de givet mig nogle utroligt hurtige, kraftige og fantastiske orgasmer. Og ofte flere i træk! En Womanizer er uden tvivl en kvindes must-have,' fortæller danske Camilla, som nu også har testet og efterfølgende tildelt Womanizer 2GO 4 ud af 5 mulige stjerner.

Læs Camillas ord om verdens frækkeste og mest orgasmefremkaldende læbestift her

Kvindens nye bedste ven
Kvindens nye bedste ven er rent fysisk udformet som en læbestift, en læbestift i XXL størrelse, men her ophører ligheden med læbestifter næsten også op.

For bortset fra, at produktet er perfekt til at have liggende i håndtasken sammen med make-upen, så er Womanizer 2GO en forklædt klitorisstimulator. Men ikke hvilken som helst af slagsen. Stimulatoren er nemlig en de mest orgasme-sikre stykker sexlegetøj, du i dag kan få. 

Så ønsker du at forære hende en kærlighedsgave af den lidt mere kinky slags, hun kan have med sig på arbejdet, med i byen og med på rejsen, så er den lille men super effektive 2GO-version et rigtig godt valg.

Har du ikke tidligere hørt om dette unikke og ret revolutionerende stykke sexlegetøj til kvinder, der evner at give 19 ud af 20 orgasme, så er det ved at være på høje tide.

Womanizer stimulatorerne, som der i dag fås en mindre vifte af, har nemlig taget verdens kvinder med storm – og med rigtig god grund.

Klitorisstimulatoren er ikke kun ekstrem effektiv. Womanizer er også ekstra skånsom ved klitoris, da produktet, der stimulerer via små og pulserende trykbølger, ikke er i direkte fysisk berøring med klitoris.    

Du kan også føre produktet
Womanizer 2GO er skabt med henblik på at tage med sig på farten, men kan selvfølgelig lige så godt benyttes derhjemme – og er samtidig et lækkert stykke sexlegetøj, hun trygt kan overlade til sin partner. For med Womanizer er det dæleme svært ikke at ramme klit-plet.

Så frem for at du, som mand, må nøjes med at kigge på (som da er en oplevelse i sig selv), er alle typer af Womanizers ekstra partnervenlige.

Sidst men ikke mindst, oplevet med mandens øjne, så kan produktet, også benyttes til en ret så pirrende stimulation af penishovedet.

Helt vildt ophidsende er det at lade Womanizer stimulatoren puste-suge-arbejde helt oppe på toppen af glans, hvor de lystfremkaldende trykbølger kan mærkes hele vejen ned igennem urinrøret. Mest fedt er det naturligvis, hvis du kan få kæresten til at benytte produktet på dig.     

 

Seneste 6-nyt

Hent flere